TV & elokuvat

Isac Elliot: Dream Big the Movie - lue IS:n arvio

Julkaistu:

Vain runsas vuosi Robinista kertovan musiikkidokumentin jälkeen saapuu valkokankaalle tuoreimmasta ja nuorimmasta popsensaatiostamme kertova Isac Elliot: Dream Big the Movie. Suomesta on hyvää vauhtia tulossa todellinen teinipopparitehdas.
Vasta 13 vuotta täyttänyt Isac Elliot on kiistatta lahjakas laulaja ja esiintyjä. Reilussa vuodessa hän on saavuttanut viihdetähtenä enemmän kuin useimmat yrittäjät koko elämänsä aikana. Eikä yhä suuremmalle menestykselle näyttäisi ainakaan ulkoisia esteitä olevan.

Sami Joensuun ohjaama elokuva ei valitettavasti ole yhtä sympaattinen tuttavuus kuin päähenkilönsä. Verrattuna leikkisään ja humoristiseen Robin-leffaan Isac Elliot: Dream Big the Movie on nimensä mukaisesti turhan totinen, mahtaileva ja särmättömäksi tuotteistettu.

Esiintyjänä Elliot nähdään lähes pelkästään yhdessä, Espoon Barona Areenalla joulukuussa pidetyssä konsertissa. Esitys on viimeistelty ja puitteiltaan mittava, mutta sen rinnalle olisi toivonut hieman intiimimpiä live-taltiointeja - vaikka studiosta tai harjoituksista, jollei sopivaa konserttimateriaalia ole saatavana.

Elokuvan haastatteluissa ovat Isacia enemmän äänessä hänen isänsä
Fredi Lundén sekä tuottajat Olli Halonen ja Joonas Angeria. Syntyy sellainen vaikutelma, että Isac halutaan tarjota katsojalle valmiina tuotteena ja tähtenä - ei 13-vuotiaana poikana, jolla on oma elämä myös poptähteyden ulkopuolella.

Sekä Isac että hänen tuottajansa korostavat useasti fanien merkitystä. Silti juuri heidät elokuva laiminlyö pahiten. Mukaan ei ole mahtunut yhtä ainoata fanihaastattelua tai edes kommenttia. Elokuvassa fanien ainoa tehtävä on kirkua lavan edessä.

Puutteistaan huolimatta elokuva täyttänee tärkeimmän tehtävänsä: tuottaa iloa faneille ja hankkii heitä lisää.

Isac Elliot: Dream Big the Movie

Ohjaaja: Sami Joensuu

Esiintyjät:
Isac Elliot, Frederik Lundén, Joonas Angeria

Juoni:
Musiikkidokumentti kertoo Isac Elliotin tarinan konserttitaltioinnin lomassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat