Jussi Vatanen Kummeli-pestistä: "Pakkohan se oli lähteä" - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Jussi Vatanen Kummeli-pestistä: "Pakkohan se oli lähteä"

Uudessa Kummeli-elokuvassa on iso joukko Putouksen komeljanttareita, nimittäin Iina Kuustonen, Jussi Vatanen ja Jukka Rasila.

Jussi Vatanen Kummeli-elokuvassa.­

13.2.2014 22:48

- Kummelin tyypit olivat nuoruuteni idoleita, kertoo Jussi Vatanen.

Vatanen näyttelee elokuvassa Kohu Postin päätoimittajaa. - Ensimmäiset kolme vuotta katsoin ja tajusin, että tämä ei ole hyväksi ihmisen psyykelle. Sitten kun kysyttiin mukaan, niin pakkohan se oli lähteä, Vatanen myöntää.

Mikko Alatalon Eero-poika oppi puhumaan Kummelin tv-sketsien avulla. -Kun Eero rupesi puhumaan, hankin hänelle Kummelin dvd-levyt. Niiden kanssa hän oppi puhumaan, Mikko Alatalo kertoo.

Fanitus on säilynyt senkin jälkeen. -Kummeli paranee vanhetessaan, Eero Alatalo kertoo.

Mikko Alatalolle tapahtui Britanniassa suosion kannalta paha takaisku. Alatalo-aiheinen postikortti on vedetty siellä pois markkinoilta.

Äskettäin brittiläinen postikortteja painava yritys julkaisi kortin, jossa on Mikko Alatalon levyn kannesta pöllitty kuva.

Postikorttifirmalta unohtui sellainen pikkuseikka, että kuvasta olisi pitänyt maksaa valokuvaajalle.

-Valokuvaaja otti yhteyttä britteihin. Kuvasta ei haluttu maksaa korvauksia, ja postikortti on vedetty pois markkinoilta, Mikko Alatalo kertoo.

Kriitikot varmasti teroittavat kyniään, mutta Kummeli-elokuvan ohjaaja Aleksi Mäkelä on tyytyväinen. -Nyt on saavutettu huippu, mihin suomalainen ohjaaja voi koskaan päästä. Tästä voi mennä vain alas päin, Aleksi Mäkelä sanoo.

Mikko Alatalon poika Eero oppi puhumaan Kummelin dvd-levyiltä. - Kummeli paranee vanhetessaan, nuorempi Alatalo totesi.­

Kutsuvieraat tulivat ensi-iltaan niin sankoin joukoin, että salit pullistelivat: -Todennäköisesti joudutaan ottamaan varasaleja, kummelihemmo Timo Kahilainen kertoi. Ohjaaja Aleksi Mäkelä tunsi olevansa uransa huipulla.­

Kai Lehtinen esitteli ensi-illassa tyttärensä Siirin, Lempin ja Reettan.­

Elokuvassa on Heikkejä niin että päät yhteen kolisee. Nimittäin Kinnunen, Silvennoinen, Hela ja Vihinen. Mukana menossa Kinnusen elämänkumppani Marianne Pietiläinen ja Helan tyttöystävä Kaisa Mattila.­

Jussi Vatanen Kummeli-elokuvassa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?