Seikkailuklassikko Kadonneen aarteen metsästäjät tänään tv:stä - bongaa 5 virhettä!

Julkaistu: , Päivitetty:

Tänä iltana tv:stä tulee 80-luvun suosikkielokuva - jännittävä, pelottava, romanttinen ja hauska Indiana Jones - Kadonneen aarteen metsästäjät.
Harrison Ford etsii liiton arkkia Steven Spielbergin ohjaamassa, kolme Oscaria (leikkauksesta, lavastuksesta ja äänityksestä) voittaneessa seikkailuelokuvassa. Vuonna 1981 valmistunut, mutta silti aikaa hyvin kestävä Kadonneen aarteen metsästäjät nähdään Nelosella klo 21 alkaen!

Elokuva aloittaa samalla Indiana Jones -elokuvien sarjan Nelosella.

Samalla, kun uppoutuu seikkailuun, voi tähyillä virheitä, joita Movie Mistakes -sivuston tosifanit ovat onnistuneet löytämään. Sivusto on onnistunut löytämään peräti 133 virhettä elokuvasta, tässä niistä muutama.1. Kun elokuvan alussa Indy opettaa koulussa arkeologiaa oppilailleen, nuori tyttö yrittää iskeä häntä silmäluomiinsa kirjoitetulla viestillä. Kun kello pian soi, tyttö onkin vaihtanut paikkaa ikkunanpuoleisesta pulpettirivistä toiseen.

2. Kun Indy ja heilansa Marion laskeutuvat Tanisissa salaiseen kammioon, joka on täynnä käärmeitä, Indy putoaa maahan ja on törmätä sihisevään kobraan. Jos oikein tarkkaa katsoo, näkee käärmeen heijastuksen suojalasista, joka on käärmeen ja Indyn välillä.

3. Indy ja Marion pakenevat kammiosta, kun Indy onnistuu vaivoin työntämään kivilohkareen pois paikoiltaan. Elokuvassa näkyy hyvin, kuinka painava kivilohkare pomppii varjonsa perusteella kovin kevyesti maassa.4. Kun elokuvassa on annettu ymmärtää Marionin kuolleen rekkaräjähdyksessä ja Indy hukuttaa murhettaan rakastettunsa kuolemasta baarin ulkopuolella, kannattaa katsoa Indystä vasemmalle. Siinä näet kävelee mies hyvin modernissa tv-paidassa ja farkuissa keskellä väkijoukkoa.


 5. Kun Marion tapaa Indyn elokuvan lopussa, hän kysyy mieheltä, mitä mies on tekemässä siellä. Dialogin ensimmäiset repliikit on liitetty elokuvaan jälkiäänitysvaiheessa, sillä Marionin suu ei liiku laisinkaan niin kuin pitäisi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt