Paola Suhonen ehdolla Student Emmy -voittajaksi

Julkaistu:

Suomalaissuunnittelija ja runsaat kaksi vuotta American Film Institutissa elokuva-alaa opiskellut ja elokuvaajaksi valmistunut Paola Suohnen on ehdolla tänä iltana Los Angelesissa jaettavien Student Emmy-palkintojen saajaksi.
- Onhan tämä hieno tunnustus ja isompi virstanpylväs. Se, että pääsin yleensä ehdolle, on upea juttu. Nyt olen saanut ulkopuolista tunnustusta siitä, mitä olen tehnyt, valmistumisensa jälkeen lukuisia lyhytfilmejä kuvannut Paola Suhonen kertoo Los Angelesista.

Suhonen valmistautuu illalla pidettävään Student Emmy-gaalaan, jossa hänen kuvaamansa USAGI-SAN -lyhytfilmi on kolmen parhaan joukkossa. Palkinto on yksi alan arvostetuimmista uusien elokuvantekijöiden palkinnoista. Suhosen nyt ehdolla oleva elokuva on jo voittanut muun muass Grand Jury- sekä Best Graduate Film -palkinnot ja nyt USAGI-SAN on siis ehdolla Emmyn saajaksi.

Tarina kertoo Yoshi-nimisestä japanilaisesta maahanmuuttajajasta Los Angelesissa. Hän on jo hieman vanhempi henkilö, joka tekee kaikkensa pitääkseen huolta rakkaasta vaimostaan.

Viime vuoden lopulla Yhdysvalloista takaisin Suomeen muuttanut Suhonen sai tietää ehdokkuudestaan noin kuukausi sitten. Hänelle kerrottiin, että raati katsoi tuhansia lyhytfilmejä, joista valittiin kolme parasta. Suohonen naurahtaa, että tavallaan hän on jo voittanut, sillä hän on kolmen parhaan joukossa.

- Siinäkin mielessä tunnustus on hieno, sillä tuhansien joukosta pääsin kolmen parhaan joukkoon, hän kiittelee.

Paola Suhonen paljastaa vielä, että hän astelee punaista mattoa pitkin varta vasten gaalaa varten suunnittelemassaan leningissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt