James Bond -visailun ehdot - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

James Bond -visailun ehdot

Tutustu huolella alla oleviin kilpailuehtoihin.

19.10.2012 11:46

1. Kilpailunjärjestäjä: Kilpailun järjestää Sanoma News OY/ Ilta-Sanomat

2. Osallistuminen: Kilpailuun voivat osallistua täysi-ikäiset Suomessa asuvat asukkaat lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan taikka henkilöitä, jotka ovat millään lailla kytköksissä kampanjaan. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden vahvistaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden.

3. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä se edellytä ostoksen tekemistä. Kilpailuun osallistuminen tarkoittaa näiden kilpailuehtojen hyväksymistä.

4. Yhtä henkilöä tai sähköpostiosoitetta kohden sallitaan vain yksi osallistuminen. Useammat osallistumiset hylätään.

5. Osallistuminen päättyy 28.10.2012 klo 24.00. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

6. Voittoarvonta: Voittajat arvotaan sattumanvaraisesti kaikkien oikein vastanneiden, hyväksyttyjen osallistumisten joukosta. Tuomarin päätös on lopullinen eikä valittua voittajaa tai palkintoa koskevaan kirjeenvaihtoon ryhdytä.

7. Palkinnot: Oikean rivin toimittaneiden joukosta arvotaan kolme palkittavaa, joista yksi saa palkinnoksi BD Bond boxin ja kaksi saa James Bond Classics cd-levyt.

8. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan mainita Ilta-Sanomien tuotteissa.

9. Palkintoa ei voida siirtää eikä muuntaa rahaksi.

10. Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.

11. Osallistujien antamia yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä markkinoinnissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?