TV & elokuvat

TMZ: Salamyhkäinen kultti syynä Cruisen ja Holmesin eroon

Julkaistu: , Päivitetty:

Tom Cruisen fanaattinen omistautuminen skientologialle on syy julkkispariskunnan eroon, kertovat Cruisen ja Katie Holmesille läheiset lähteet amerikkalaiselle TMZ-viihdekanavalle
Katie Holmesin kerrotaan hakeneen eroa pääasiassa sen takia, ettei Cruise veisi pariskunnan Suri-tytärtä syvemmälle skientologian salamyhkäisen "kirkon" syövereihin.

Lehden lähteet kertoivat, ettei Holmes ole koskaan ollut yhtä omistautunut skientologialle kuin aviomiehensä, vaikka hänellä onkin yhteyksiä kulttiin.

Suhteen selän katkaisi sisäpiirin mukaan pariskunnan tyttären kasvu ikään, jossa tämän olisi osallistuttava kultin toimintaan vahvemmin.

Amerikkalaisen tieteiskirjailija L. Ron Hubbardin perustama Chuch of Scientology on uskonnollinen liike, joka tekee lihavaa tiliä varakkaiden jäsentensä lahjoituksilla ja jäsenmaksuilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kultti on kuuluisa salamyhkäisyydestään, sillä se ei anna mitään tietoa toiminnastaan sisäpiirin ulkopuolelle ja on jopa uhkaillut toimittajia, jotka ovat yrittäneet raottaa salaisuuksien verhoa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt