Aku Hirviniemi nähdään alasti: ”Leikkausaika Virosta on varattu” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Aku Hirviniemi nähdään alasti: ”Leikkausaika Virosta on varattu”

Kesällä kuvattava 21 tapaa pilata avioliitto -draamakomedia heittää näyttelijä Aku Hirviniemelle uuden haasteen. Mies nähdään ensi kertaa elokuvaroolissa alasti.

8.5.2012 14:59

- Kohtaus on todella nopea, sellainen amerikkalaistyylinen lakananpudotus. Olen ilkosillani, joten minulle on varattu Virosta leikkausaika tuotantoyhtiön laskuun. Tosin matka käsikirjoituksesta valkokankaalle on yllättävän pitkä. En tiedä, miltä se lopullisessa muodossaan näyttää, Aku Hirviniemi sanoo ja nauraa.

Kohtauksen vastanäyttelijää Hirviniemi ei suostu paljastamaan.

- Minulla on elokuvassa jonkin sortin seksisuhde Pamela Tolan ja Essi Hellénin kanssa, Armi Toivanenkin pyörii siinä sivussa. Kaikki ovat kauniita nuoria naisia. Selvästä unelmaroolista ei kannata kieltäytyä.

Kohtaus vaikuttaa sen verran, että Hirviniemi katsoo ennen kuvauksia syömistään. Toinen pääosanesittäjistä on Hirviniemeä tiukkakroppaisempi Riku Nieminen, mutta Hirviniemi ei epäile alastonkohtauksen roolitusta.

- Olen ilman muuta elokuvan komistus. Minulla on vielä tukkakin päässä, Hirviniemi sanoo.      Johanna Vuoksenmaan ohjaama ja käsikirjoittama 21 tapaa pilata avioliitto -elokuva nähdään elokuvateattereissa 8.2.2013 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?