Mission Impossible -tähti baarinujakassa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Mission Impossible -tähti rajussa baarinujakassa Phuketissa - kirves viuhui

Tom Cruisen tähdittämän Mission Impossible Ghost Protocol -tähti Jeremy Renner oli paikalla, kun hänen ystäväänsä, paikallisen hotellin toimitusjohtajaa puukotettiin vatsaan ja lyötiin kirveellä niskaan.

Mission impossible -elokuvan tähdet Jeremy Renner ja Tom Cruise.­

8.1.2012 8:44 | Päivitetty 8.1.2012 9:19

Seurue oli juhlimassa aamutunteina viime torstaina Carnala-Rachada Pubissa Phuketissa, kun baarin henkilökunnalle ja Rennerin seurueseen kuuluneelle Sri Panwa Resort -hotellin toimitusjohtajalle Vorasit Issaralle tuli sanaharkkaa.

Riitely äityi Phuket Gazette -lehden mukaan tappeluksi ja nyt kuutta baarin henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä syytetään murhan yrityksestä.

Phuketin poliisi kertoi lehdistötilaisuudessa, että myös Issaran kuljettaja ja näyttelijä Jeremy Renner, joka täytti 41 vuotta lauantaina, olisivat saaneet lieviä vammoja tappelun aikana.

Rennerin puhemies kuitenkin kiistää väitteen. Näyttelijän puhemies sanoo, että Renner lähti heti baarista ulos, kun tappelu alkoi.

Phuketin poliisi kuitenkin on vahvistanut Phuket Gazettelle, että niin Renner kuin Vorasitin kuljettaja olisivat saaneet lieviä vammoja.

Renner on tunnettu muun muassa elokuvasta The Hurt Locker, josta hän sai myös Oscar-ehdokkuuden. Nyt hän näyttelee Tom Cruisen ja Samuli Edelmannin tähdittämässä Vaarallinen Tehtävä IV:ssä.

Jeremy Rennerin ystävä Vorasit Issara on paikallisen poliisipäällikön Chonasit Wattanavrangkun mukaan sairaalassa vatsaan kohdistuneiden puukoniskujen ja niskaan kohdistuneeen kirveen lyönnin vuoksi.

Phuket Gazetten mukaan tappelu alkoi, kun Vorasit, 32, tiputti lasin lattialle.

Vorasit oli ollut Rennerin ja muiden ystäviensä kanssa pitkällä baarikierroksella ja heidän saapuessa aamuyöstä Carnala-Rachada Pubiin, tappelu alkoi noin kello 4.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?