Mark Mylodin ohjaaman elokuvan Sinun numerosi? - Kuinka monta on liian paljon? IS:n arvio - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Sinun numerosi? - Kuinka monta on liian paljon? - lue IS:n arvio elokuvasta

Enpä muista vähään aikaan nähneeni leffaa, jonka tarina olisi lähtökohdaltaan yhtä typerä kuin elokuvassa Sinun numerosi? - Kuinka monta on liian paljon? Siihen nähden Anna Farisin tähdittämä komedia on itse asiassa yllättävän viihdyttävä.

28.10.2011 9:42

Farisin esittämä Ally on noin kolmekymppinen, yhden yön suhteita harrastava sinkku, joka pikkusiskonsa (Ari Graynor) häiden alla päättää vakiintua. Kannustimena toimii naistenlehden artikkeli, jonka mukaan amerikkalaisilla naisilla on elämänsä aikana keskimäärin kymmenen seksipartneria ja - hui kauhistus! - yli 20 partneria kokeilleet päätyvät harvemmin avioliittoon.

Ally saa maagisen luvun täyteen juuri siskonsa hääyönä, joten jäljelle jää vain yksi vaihtoehto. Hänen on löydettävä tuleva puolisonsa noiden 20 joukosta. Komean ja pikasuhteita yhtä ahkerasti harrastavan naapurinsa  (Chris Evans) avulla hän alkaa jäljittää ex-poikaystäviään.

Scary Movie -leffojen blondirooleista tuttu Faris osoittautuu yllättävän raikkaaksi komedienneksi. Hänen roolityössään on Hollywood-kaavoista poikkeavaa arkisuutta ja rosoisuutta, mutta myös nautittavaa kepeyttä ja ajoituksen tajua.

Hetkittäisestä hävyttömyydestään huolimatta Mark Mylodin ohjaama komedia ei tukeudu ensisijaisesti roisiin alapään huumoriin, vaan löytää komiikkaansa vivahteita, joita monista sen lajitovereista saa turhaan hakea.

Katso elokuvan traileri:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?