Nyt se on varmaa - Titanic 3D:nä 2012 - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Nyt se on varmaa - Titanic 3D:nä 2012

Ohjaaja James Cameron tuo ensi vuonna hittileffansa Titanicin uudelleen elokuvateattereihin - tällä kertaa kolmiulotteisena versiona.

Titanicin rakkaustarina nähdään pian kolmiulotteisena.­

19.5.2011 23:07

Kolme elokuvayhtiötä - Paramount Pictures, Twentieth Century Fox ja Lightstorm Entertainment - ilmoittivat torstaina, että Titanic 3D:n ensi-ilta on 6. huhtikuuta 2012 - 100 vuotta Titanicin kohtalokkaan neitsytmatkan jälkeen.

Kaksi kuukautta sitten myös George Lucas ehti ilmoittaa julkaisevansa ensimmäiset kuusi Tähtien sota -leffaa 3D:nä. Star Wars: Episode 1 - The Phantom Menace tulee teattereihin 10. helmikuuta 2012.

Leonardo DiCaprion ja Kate Winsletin tähdittämä Titanic-leffa piti vuodesta 1997 lähtien hallussaan kaikkien aikojen menestyneimmän elokuvan titteliä, kunnes Cameron rikkoi oman ennätyksensä Avatar-leffalla 2009.

- On kokonainen sukupolvi, joka ei koskaan ole nähnyt Titanicia kuten se on tarkoitettu - isolta valkokankaalta, Cameron hehkutti lehdistötiedotteessaan.

- Ja tällä kertaa Titanic on jotain, mitä ette ole nähneet koskaan. Digitaalisesti uudelleen masteroitu ja suuren työn kautta 3D:ksi muunnettuna. Tarinan tunteelliset hetket ovat mukana ja kuvat ovat vaikuttavampia kuin koskaan. Luvassa on eeppinen kokemus niin faneille kuin uusille katsojillekin, Cameron maalailee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?