Daniel Craig näyttelee Mikael Blomkvistia - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Daniel Craig näyttelee Mikael Blomkvistia

Nyt se on varmistunut: Daniel Craig näyttelee toimittaja Mikael Blomkvistia ruotsalaiskirjailija Stieg Larssonin dekkarista tehtävässä Hollywood-elokuvassa.

Bond-elokuvista tuttu Daniel Craig näyttelee Mikael Blomkvistia.­

27.7.2010 6:29

Hollywood Reporterin mukaan Bond-elokuvista tuttu Craig on allekirjoittanut jo sopimuksen Sony-tuotantoyhtiön kanssa. Vaalea ja raamikas britti nähdään pääroolissa Miehet jotka vihaavat naisia -elokuvassa ja myös jatko-osissa, jos sellaiset tehdään.

Craigilla on nyt hyvin aikaa kuvauksille, kun 20. Bond-elokuvan tuotanto on edelleen jäissä rahoitusvaikeuksien takia. Miehet, jotka vihaavat naisia -leffan ensi-iltaa kaavaillaan näillä näkymin joulukuun loppuun.

Elokuvan ohjaa David Fincher, ja Blomkvistin roolin veikkailtiinkin jo menevän hänen luottonäyttelijälleen Brad Pittille. Naispääosan esittäjää ei vielä ole paljastettu, mutta tietokonehakkeri Lisbeth Salanderin rooliin on ehdotettu ainakin Twilight-tähti Kristen Stewartia ja Juno-elokuvasta muistettua Ellen Pagea.

Stieg Larssonin kaikki kolme dekkaria on jo nähty valkokankaalla. Ruotsalaiselokuvissa Mikael Blomkvistia esitti Michael Nyqvist ja Lisbeth Salanderia Noomi Rapace.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?