Lue IS:n arvio elokuvasta Hannah Montana - The Movie - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Lue IS:n arvio elokuvasta Hannah Montana - The Movie

Miley Cyrus seuraa Olsenin kaksosten ja Hilary Duffin jalanjälkiä teini-ikäisenä rahasampona. Hänen uusin tuotteensa on musiikkikomedia Hannah Montana - The Movie.

Miley Cyrus (vas.) ja Lucas Till ratsastelevat Hannah Montana -elokuvassa Tennesseen vehreissä maalaismaisemissa.­

30.4.2009 9:23

Hannah Montanan tarina alkoi 2006 startanneessa tv-sarjassa, joka seurasi teinityttö Miley Stewartin (Miley Cyrus) elämää.

Elokuvassa on sama perusasetelma kuin sarjassa: ainoastaan Stewartin läheiset tietävät, että 16-vuotias tyttö on megasuosittu poptähti Hannah Montana. Kun diivailu alkaa mennä Mileyn päähän, tytön isä (Billy Ray Cyrus) vie hänet vanhoille kotikulmille Tennesseen maalaismaisemaan rauhoittumaan.

Miley on mukavan omapäinen päähahmo, hiukan röyhkeäkin. Osa sivuhahmoista vaikuttaakin melko värittömiltä hänen rinnallaan. Stewartin parasta kaveria näytteleväEmily Osment esimerkiksi on käytännössä näkymätön.

Yllätyksettömällä elokuvalla houkutellaan katsomoon koko perhettä. Fyysinen komedia pöhköine törmäilyineen tuntuu irralliselta muusta kerronnasta, mutta se osunee lapsikatsojien nauruhermoon.

Vanhemmille tarjottu romantiikka sen sijaan menee ohi maalin. Osa ohjaaja Peter Chelsomin orkestroimista musikaalikohtauksista limittyy elokuvan maailmaan melko vaivattomasti, mutta osa niistä saa komedian vaikuttamaan vain pitkitetyltä mainokselta tulevalle soundtrackille.

Billy Ray Cyrus (vas.) esittää Hannah Montanan (Miley Cyrus) isää.­

Elokuvassa kuullaan liuta Hannah Montanan lauluja.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?