Huh, mitä draamaa! Wallu käänsi Miskan pään ja sai tiputettua Selviytyjät-finaalista Virpin – Tutkaneuvosto: Miska menetti voiton!? - Tutka - Ilta-Sanomat

Huh, mitä draamaa! Wallu käänsi Miskan pään ja sai tiputettua Selviytyjät-finaalista Virpin – Tutkaneuvosto: Miska menetti voiton!?

Julkaistu: 5.5.2019 21:34

Selviytyjät Suomi -finaali meni viime hetkellä uusiksi, kun Kim Herold voitti koskemattomuuden. Miska Haakana joutui tiputtamaan ystävänsä Virpi Kätkän painostuksen alla. Tutkaneuvosto pelkää, että se oli virheliike.

IS:n Tutkaneuvoston jäsenet Katri Utula ja Sauli Koskinen keskustelevat kiivaasti Selviytyjät Suomi -ohjelman tapahtumista juuri ennen finaalia.

Wallu Valpio sai käännettyä Miska Haakanan pään viime hetkillä ja tiputettua finaalista Virpi Kätkän, josta oli muodostunut Miskalle äitihahmo.

Miska (oik.) joutui pettämään ystävänsä Virpin, koska Wallu (vas.) ja Kim ylipuhuivat Miskan Virpiä vastaan.

Wallu käytti häikäilemättömiä keinoja ja vetosi siihen, miten Virpi ottaisi heimoneuvostossa esiin rankan parisuhdetaustansa ja lapsensa ja veisi voiton, koska tubettamiseen rahat laittava Miska ei saisi heimoneuvolta finaalissa ääniä.

– Wallu oli kyllä uskomaton siinä, miten hän sai Miskan pään käännettyä, Tutkaneuvosto pohtii.

  • Katso tuore Tutkaneuvosto ylläolevalta videolta!

 

Tutkaneuvoston mielestä tilanne on hyvin vaarallinen Miskalle, koska Wallu haluaa viimeiseen heimoneuvostoon Kim Heroldin kanssa.

Virpi tippui finaalista ja nyt finaalipäivänä on jäljellä kolme miestä.

Yksi kolmesta tippuu kisasta sitä ennen.

– Wallulla on voittomahdollisuudet ainoastaan, jos pääsee heimoneuvostoon Kimin kanssa, Sauli ja Katri pohtivat.

Miskan voi olla vaikea päihittää Kim ja Wallu tulevassa kisassa, joka ratkaisee heimoneuvoston eteen pääsevän finalistikaksikon.

Kim sai paikan finaalikolmikosta voitettuaan viimeisen koskemattomuuskisan.

– Jos Miska olisi pitänyt Virpin mukana finaalipäivään saakka, Miskan olisi ollut helpompi raivata tiensä kahden parhaan joukkoon tulevassa kisassa, Katri sanoo.

Wallu ja Kim ovat olleet kisoissa fyysisesti hieman parempia kuin Miska.

Keskustelua herättää myös Kimin ja Wallun raju tylytys Virpiä kohtaan, kun Virpi käytti lunastuskirjeen Wallua vastaan.

Kim ja Wallu syyttivät Virpiä oman liittonsa pettämisestä, vaikka Wallu ja Kim ovat pelanneet jatkuvasti Virpiä ulos kisasta.

Katso Tutkaneuvosto ja osallistu keskusteluun kommenttikentässä!

Ketkä heimoneuvostosta äänestäisivät voittoon Miskaa? Entä Wallua tai Kimiä?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?