Huh, mitä draamaa! Wallu käänsi Miskan pään ja sai tiputettua Selviytyjät-finaalista Virpin – Tutkaneuvosto: Miska menetti voiton!?

rac

Julkaistu:

Tutkaneuvosto
Selviytyjät Suomi -finaali meni viime hetkellä uusiksi, kun Kim Herold voitti koskemattomuuden. Miska Haakana joutui tiputtamaan ystävänsä Virpi Kätkän painostuksen alla. Tutkaneuvosto pelkää, että se oli virheliike.
IS:n Tutkaneuvoston jäsenet Katri Utula ja Sauli Koskinen keskustelevat kiivaasti Selviytyjät Suomi -ohjelman tapahtumista juuri ennen finaalia.

Wallu Valpio sai käännettyä Miska Haakanan pään viime hetkillä ja tiputettua finaalista Virpi Kätkän, josta oli muodostunut Miskalle äitihahmo.


Wallu käytti häikäilemättömiä keinoja ja vetosi siihen, miten Virpi ottaisi heimoneuvostossa esiin rankan parisuhdetaustansa ja lapsensa ja veisi voiton, koska tubettamiseen rahat laittava Miska ei saisi heimoneuvolta finaalissa ääniä.

– Wallu oli kyllä uskomaton siinä, miten hän sai Miskan pään käännettyä, Tutkaneuvosto pohtii.


Tutkaneuvoston mielestä tilanne on hyvin vaarallinen Miskalle, koska Wallu haluaa viimeiseen heimoneuvostoon Kim Heroldin kanssa.


Yksi kolmesta tippuu kisasta sitä ennen.

– Wallulla on voittomahdollisuudet ainoastaan, jos pääsee heimoneuvostoon Kimin kanssa, Sauli ja Katri pohtivat.

Miskan voi olla vaikea päihittää Kim ja Wallu tulevassa kisassa, joka ratkaisee heimoneuvoston eteen pääsevän finalistikaksikon.


– Jos Miska olisi pitänyt Virpin mukana finaalipäivään saakka, Miskan olisi ollut helpompi raivata tiensä kahden parhaan joukkoon tulevassa kisassa, Katri sanoo.


Keskustelua herättää myös Kimin ja Wallun raju tylytys Virpiä kohtaan, kun Virpi käytti lunastuskirjeen Wallua vastaan.

Kim ja Wallu syyttivät Virpiä oman liittonsa pettämisestä, vaikka Wallu ja Kim ovat pelanneet jatkuvasti Virpiä ulos kisasta.

Katso Tutkaneuvosto ja osallistu keskusteluun kommenttikentässä!

Ota kantaa

Kuka tippuu lopullisesta finaalikaksikosta?

Miska 71% Wallu 17% Kim 12%
Ääniä yhteensä 4569

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt