Selviytyjät-kisan tunteikas jakso laittoi pelin kokonaan uusiksi – Tutkaneuvosto: Seuraavaksi lähtee kisan ovelin pelaaja?

rac

Julkaistu:

Tutkaneuvosto
Selviytyjät Suomi -jakso sai IS:n Tutkaneuvostonkin kyyneliin. Peli meni samalla täysin uusiksi. Tutkaneuvosto uskoo, että Tuuli Matinsalon sijaan kisasta saattaakin tippua voitonvarma Wallu Valpio.
Selviytyjät Suomi -ohjelmassa on edelleen jäljellä viisi kilpailijaa, sillä kukaan ei tippunut tämäniltaisesssa jaksossa.

Tilanne on ollut tähän saakka päivänselvä: seuraavaksi tippuu neljän vahvan liittolaisen ulkopuolelle jäänyt Tuuli Matinsalo, ellei tämä saa koskemattomuusamulettia.


Mutta mutta.. tilanne ei olekaan enää niin päivänselvä!

IS:n Tutkaneuvoston jäsenet Katri Utula ja Sauli Koskinen pohtivat kuumeisesti, mitä tämänpäiväinen jakso sai kilpailijoissa aikaan.

Saarella itkettiin ja puitiin hyvin henkilökohtaisia asioita, ja tarinat lähensivät kilpailijoita selvästi.

Tuuli Matinsalo kertoi veljensä kuolemasta, Miska Haakana äitinsä kuolemasta, Virpi Kätkä vaikeasta liitostaan ex-miehensä kanssa ja Kim Heroldkin kyynelehti ensi kertaa vuosikymmeniin saatuaan kirjeet äidiltään ja tyttöystävältään.

Voitonvarma Wallu Valpio oli ainoa, joka ei ollut mukana kuulemassa, kun muut avautuivat henkilökohtaisista asioistaan.


Tutkaneuvosto uskoo, että tällä on suuri merkitys jatkon kannalta.

Virpi ja Tuuli näkivät toisensa ensi kertaa ikävöivinä äiteinä ja tunsivat sielujen sympatiaa.

Ylimmät ystävykset Miska ja Virpi jopa pohtivat ensi kertaa sitä mahdollisuutta, että Wallu saattaa kääntää heille selkänsä.

Ovelasti peliä pelannut ja itsensä finaaliin jo mielessään pelannut Wallu teki myös suurimman virheensä, mitä hän on tähän mennessä saarella tehnyt.

Mikä saattoi sinetöidä Wallun kohtalon? Katso Tutkaneuvosto ja ota osaa keskusteluun!

Ota kantaa

Kuka lähtee seuraavaksi?

Tuuli 24% Miska 5% Wallu 50% Kim 14% Virpi 6%
Ääniä yhteensä 3838

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt