Putoamisvaarassa olleen Miskan sekä Wallun löytämä superamuletti hämmentää Selviytyjissä – Tutkaneuvosto: Kuka sen lopulta käyttää? - Tutka - Ilta-Sanomat

Putoamisvaarassa olleen Miskan sekä Wallun löytämä superamuletti hämmentää Selviytyjissä – Tutkaneuvosto: Kuka sen lopulta käyttää?

Julkaistu: 25.3.2019 12:44

Selviytyjät Suomi -kisassa löytynyt superamuletti aiheuttaa paljon keskustelua. Kuka sen lopulta käyttää, kun se on nyt kahden ihmisen hallussa: Miskan ja Wallun. Miska oli jo putoamisvaarassa.

Selviytyjät Suomi -kisan kutkuttava käänne nähtiin sunnuntaina, kun Miska ja Wallu löysivät superamuletin, joka suojaa kilpailijaa heimoneuvostossa.

Viimeisenä voimassaolopäivänään, 25. kisapäivänä, sitä voi käyttää heimoneuvostossa jopa ääntenlaskun jälkeen.

Sen voima on suurimmillaan kisan 25. päivä, mutta Tutkaneuvosto uskoo, että se tullaan käyttämään jo aiemmin, koska Miska oli jo nyt putoamisvaarassa.

– Miksi Miska oli niin varma omasta jatkopaikastaan? Nythän Miska meinasi tippua, joten ehkä hänen kannattaa ensi kerralla käyttää se superamuletti? Sauli Koskinen miettii.

  • Katso tuore Tutkaneuvosto yllä olevalta videolta!

Ihmetystä aiheuttaa myös se, kumpi sitä lopulta käyttää ja kumpaa se lopulta suojaa, koska se on kahden ihmisen hallussa

.

Tutkaneuvosto hämmästelee myös sitä, miten oudon helposti Miska ja Wallu superamuletin lopulta löysivät.

Keskustelua käydään myös nyt tippuneen Lotan sekä Tuulin löytämästä koskemattomuusamuletista.

– Olin todella yllättynyt, että Lotta tippui. Luulin koko ajan, että Veronica tippuu. Ja Lotalla ja Tuulilla oli vieläpä se amuletti, Sauli pohtii.

Saulin uskoo Tuulin tienneen, että Lotta on tippumassa, muttei siltikään käyttänyt amulettia pelastaakseen Lotan.

– Tiesiköhän Tuulikin, että Lotta on lähdössä. Mä luulen, että tiesi, ja sai nyt Lotan pois, ja saa pitää itse amuletin, Sauli sanoo.

Sauli uskoo siihen, että putoaja oli lähes kaikkien tiedossa, ja että Tuuli on vaihtanut tietoa esimerkiksi Markon kanssa ennen äänestystä.

Marko äänesti Lottaa monien muiden tavoin, Tuuli äänesti Miskaa.

– Uskon siihen Tuulin ja Markon hiljaiseen liittoon, Sauli sanoo.

Tuuli ja Marko eivät tuo keskinäistä ystävyyttään saarella esiin, mutta he tuntevat pitkän ajan takaa.

– Tuulihan on ollut Markon vaalikampanjassa ja kaikkea. Nehän eivät tuo sitä mitenkään esille, että tuntevat toisensa, Katri Utula sanoo Tutkaneuvosto-jaksossa.

Tilanne kisassa on kutkuttava: viime jaksossa Kim oli jo putoamassa, mutta voitettuaani koskemattomuuden koko pakka meni uusiksi.

Marko vaihtoi liittoa Kimin, Wallun ja Miskan puolelle, vaikka on ollut hyvin vahvasti Lolan kanssa liitossa.

Ja nyt jopa Virpi on alkanut juonitella. Tutkaneuvosto uskookin Virpin pääsevän pitkälle.

– Tämä oli yllättävää, että se supisee ja puhuu salaisia asioita toisille – selvästi etsii liittolaisia, Katri toteaa.

Katso Tutkaneuvosto ja osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttikentässä. Mitä uskot superamuletille tapahtuvan? Miten tai kenen sitä kannattaisi nyt käyttää?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?