Selviytyjät-kisaajat Olli Herman ja Hannes Hyvönen romahduspisteessä – miesten itkukohtaukset puhuttavat Tutkaneuvostossa: ”Hyvä, kun näyttävät tunteensa” - Tutka - Ilta-Sanomat

Selviytyjät-kisaajat Olli Herman ja Hannes Hyvönen romahduspisteessä – miesten itkukohtaukset puhuttavat Tutkaneuvostossa: ”Hyvä, kun näyttävät tunteensa”

Julkaistu: 3.3.2019 21:22

Hannes Hyvönen ikävöi tyttöystäväänsä ja Olli Herman perhettään

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa pudonneen artisti Olli Hermanin kyyneleet ja tunnemyrskyt saarella herättävät IS:n Tutkaneuvostossa vahvaa sympatiaa.

Vieläkin enemmän sympatiaa herättää kuitenkin ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvösen yksinäisyys, koti-ikävä ja lamaantuminen kesken kilpailun.

Tuoreessa Tutkaneuvosto-jaksossa Katri Utula ja Sauli Koskinen pohtivat Ollin putoamista ja muutoinkin vaikeita viimeisiä aikoja saarella.

– Olin kyyneleet silmissä tätä jaksoa katsoessa. Voi Olli ja Hannes.. oli jotenkin ihanaa, kun miehet näyttävät tunteitaan ja itkevät, Katri pohtii.

– No onhan meillä tunteita! Sauli napauttaa.

  • Katso tuorein Tutkaneuvosto-jakso yllä olevalta videolta! Tutkaneuvosto on Selviytyjät Suomi -ohjelmaan liittyvä IS:n oma keskusteluohjelma.

Erityisen kaunis kohtaus nähtiin tilanteessa, jossa Hannes kertoi kameroille ikävöivänsä tyttöystäväänsä.

– Mun tyttöystävä latasi muhun hirveesti energiaa ja kannusti, Hannes kertoi kostein silmin jaksossa.

– En olisi ensimmäisenä uskonut tällaista Hanneksesta. Hänestä löytyi ihana, herkkä puoli. Hannes on ihana, Katri sanoo.

Hanneksen tilanne surettaa ja puhuttaa Tutkaneuvostossa.

Hannes lamaantui, kun Noora Räty tippui edellisjaksossa kisasta ja Hannes jäi Buwaya-heimoon täysin ilman liittolaista.

Hannes vaikuttaa yksinäiseltä ja täysin murtuneelta, eikä enää usko mahdollisuuksiinsa.

– Pahinta on se, miten Hannes murtui ja jäi täysin yksin. Hänellä ei ole ketään, kehen tukeutua, Katri miettii.

– Hannes on ollut lamaantunut, koska on uhattuna. Pitäisi olla se toivonkipinä, eikä saa antaa sille voimaa, että olet seuraava, joka lähtee. Nyt ei saisi missään nimessä luovuttaa! Sauli jatkaa.

Sauli on huomannut useissa kilpailijoissa valtavan muutoksen viime aikoina. Ihmismieli alkaa hajota kuumuudessa ja omien ajatusten parissa.

– Sen huomaa, että kun olet ollut tuolla jo pari viikkoa, alat pikkuhiljaa hajota, koti-ikävä iskee, jengi itkee, monet ovat murtuneita, Sauli pohtii.

– Siellä on tosi tylsää, se kuumuus ja kaikki. Sulla ei ole mitään muuta kuin aikaa ajatella asioita. Elät tuolla täysin epänormaalia elämää.

Olli itki ja suri saarella koti-ikävää ja pohti, syntyykö hänen siskonlapsensa ja tuleva kummilapsensa sillä välin, kun hän on ohjelman kuvauksissa.

Sauli paljastaa, miten Ollia piristettiin pian putoamisen jälkeen.

– Me lähdettiin siitä Ollin kanssa paikalliseen Filippiiniläiseen karaokebaariin! Sauli kertoo.

Tutkaneuvosto pohtii myös, ketkä ovat saaren uudet ja ehkä jopa pahimmat pelurit. Yksi kilpailijoista yllätti sunnuntain jaksossa vahvasti.

– Nyt siellä on yksi henkilö, joka on aivan yli-itsevarma siitä, että homma menee just niin kuin hän on ajatellut, Katri sanoo.

Katso uudesta jaksosta, keitä Tutkaneuvosto tarkoittaa ja osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttikentässä!

Uusi Tutkaneuvosto-jakso julkaistaan heti Selviytyjät Suomi -jakson jälkeen osoitteessa www.is.fi/tutka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?