Niklas Hagmanin putoaminen järkyttää Selviytyjissä – Tutkaneuvosto lataa: Niklas teki pahimman mahdollisen virheen - Tutka - Ilta-Sanomat

Niklas Hagmanin putoaminen järkyttää Selviytyjissä – Tutkaneuvosto lataa: Niklas teki pahimman mahdollisen virheen

Julkaistu: 10.2.2019 21:25

Niklas Hagman putosi Selviytyjät Suomi -kilpailusta heti alkuunsa, vaikka oli yksi kisan kovimmista kisaajista. Sauli Koskinen kertoo IS:n Tutkaneuvostossa, mikä johti tähän dramaattiseen lopputulokseen.

Nyt se alkoi, Selviytyjät Suomi -ohjelman todellinen juonittelu ja äärimmäisen kiero peli.

Itse putoamisuhan alla ollut Lola Odusoga sai juonittua kisasta ulos oman Agila-heimonsa ehkä fyysisesti ja henkisesti vahvimman kisaajan, entisen NHL-tähden Niklas Hagmanin.

Buwaya-heimon jäsen Sauli Koskinen paljastaa IS:n Tutkaneuvostossa, mitkä kilpailevan heimon reaktiot olivat, kun he saivat tietää Niklaksen pudonneen.

– Olin tosi yllättynyt, että jo toinen fyysinen kilpailija tiputetaan Agilasta, Sauli sanoo tuoreessa Tutkaneuvosto-jaksossa.

Sauli viittaa toisella kilpailijalla edellisviikon yllätysputoajaan Eevi Teittiseen.

IS:n Tutkaneuvosto on Selviytyjät Suomi -ohjelman keskusteluohjelma. Katso Saulin ja Katrin tuorein jakso yllä olevalta videolta.

Saulilla on myös selkeä mielipide siitä, miten tämä tilanne vaikuttaa heidän heimonsa menestykseen jatkossa. Heidän heimonsa on nyt täysin ylivertainen.

Saulin tutkapari, IS:n toimittaja Katri Utula yllättyi Niklaksen putoamisesta todella.

– Miten tämä voi olla mahdollista? Olin varma, että Niklas on finaalissa saakka, Katri tuskailee tuoreessa Tutkaneuvosto-jaksossa.

– Kisassa ei selkeästi saa olla liian hyvä: et saa olla fyysinen uhka, et saa pelata liikaa tai ottaa johtajuutta. Lolahan sanoi, että missään nimessä ei saa ottaa johtajuutta, Katri listaa.

Saulin mielestä suurin ongelma oli kuitenkin se, ettei Niklas solminut heti alkuun vahvaa liittoa kenenkään kanssa.

– Hän ei ymmärtänyt tehdä liittoja, Sauli sanoo.

– Jos et heti aluksi saa tehtyä liittoa, niin sitten olet ulkona. Jos sulla ei ole liittoa, on ihan sama, oletko henkisesti tai fyysisesti vahva. Sillä ei ole mitään merkitystä, Sauli lataa.

Tutkaneuvosto pohtii kuumeisesti, kannattaisiko liitto solmia esimerkiksi Lolan kanssa, joka selvästi johtaa joukkoja hiljaisesti.

Osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttikentässä ja esitä toiveesi siitä, mistä kaikesta toivoisit Tutkaneuvoston puhuvan. Mitä kaikkea haluat tietää kulissien takaa?

Sauli paljastaa kulisseista myös sen, mitä Wallun haavalle tapahtui, kun rousku pisti Wallua jalkaan.

– Jalka oli keltalila, ihan paisunut, ja siihen oli mennyt varmasti joku bakteeri. Sitten siihen ommeltiin vain pari tikkiä. Kyllä siellä ihan riskillä mennään.

Yllättäviä tietoja paljastuu myös siitä, miten pitkään kilpailijat kierivät mudassa yrittäessään pyörittää valtavaa palloa toisen joukkueen maaliin.

Outo yksityiskohta jäi katsojilta tässä tilanteessa myös näkemättä.

– Wallu oli laittanut yksitoista vuotta sitten ranteisiin sellaiset metallikettingit, ja mutapainin jälkeen Niklas oli ihan verinaarmuilla. Wallulta vedettiin ne metallirinkulat sen jälkeen pihdeillä pois, Sauli kertoo Tutkaneuvosto-jaksossa.

Jaksossa puidaan myös malli Vilma Bergenheimin saamaa paniikkikohtausta ihmispyörä-tehtävässä.

Saulilla on aiheesta painavaa sanottavaa. Hänen mielestään tilanteessa tehtiin täydellinen virhearvio.

Lisäksi Sauli paljastaa, millaista hyvin ikävää seuraa kilpailijat saavat leiriinsä yöaikaan.

Löydät jatkossa kaikki Tutkaneuvosto-jaksot osoitteesta www.is.fi/tutka.

Uusi jakso julkaistaan heti Selviytyjät Suomi -jakson jälkeen sunnuntaisin kello 21.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?