Selviytyjät Suomi -sarjan taustalta paljastui äärimmäisen kiero peli – kilpailijat maksavat toisilleen liitoista: ”Kyse on isommista summista” - Tutka - Ilta-Sanomat

Selviytyjät Suomi -sarjan taustalta paljastui äärimmäisen kiero peli – kilpailijat maksavat toisilleen liitoista: ”Kyse on isommista summista”

Julkaistu: 3.2.2019 21:45

Selviytyjät Suomi -ohjelmassa tällä kaudella kisaava Sauli Koskinen paljastaa ISTV:n uudessa Tutkaneuvosto-ohjelmassa, miten härskiä peliä kulisseissa käydään. Liittoja solmitaan rahalla.

Selviytyjät Suomi -sarjan toinen tuotantokausi starttasi saman tien todella kierolla pelillä ja juonimisella.

Kim Heroldia kuvailtiin heti suomenruotsalaiseksi pyramidihuijariksi ja Lola Odusogaa puppet masteriksi, joka vetelee tehokkaasti naruja oman heimonsa sisällä.

Kilpailussa mukana oleva Sauli Koskinen paljastaa nyt uunituoreessa ISTV:n Tutkaneuvosto-ohjelmassa kulissien takaa todellisen jymyuutisen.

Kilpailijat ovat valmiita aivan äärimmäisiin keinoihin päästäkseen kisassa eteenpäin. Niinpä heimon sisäisiä liittoja solmitaan jopa rahalla.

– Meidän heimossa on käyty jopa rahallista kauppaa, Sauli paljastaa Tutkaneuvostossa, jossa Sauli pui jakson tapahtumia yhdessä toimittaja Katri Utulan kanssa.

– Olin todella järkyttynyt tästä. Kyse on isommista summista.

Tutkaneuvosto on ISTV:n uusi Selviytyjät Suomi -keskusteluohjelma. Katso uusi Tutkaneuvosto yllä olevalta videolta!

Jotkut kilpailijat ovat siis valmiita maksamaan isompiakin summia siitä, että he pääsevät juuri tiettyyn liittoon tai saavat juuri tietyt liittolaiset itselleen.

Raha on motiivina myös voiton tavoittelussa. Selviytyjien viime kauden voittanut Sampo Kaulanen kuittasi kisasta itselleen 30 000 euroa. Voittosumma on nyt tv:ssä nähtävällä tuotantokaudella sama.

Liittoja alettiin solmia saman tien, kun kilpailijat jaettiin kahteen leiriin.

– Mua alkoi ahdistaa se juonittelu. Kim tuli heti kysymään, lähdenkö heidän liittoon mukaan, Sauli kuvailee Tutkaneuvosto-jaksossa saaren tapahtumia.

Tv:n perusteella on selvää, että liittoja yritetään solmia mahdollisimman pian, mutta Tutkaneuvostossa puidaan sitä, miten räikeää ja törkeää liittolaisten hankkiminen todellisuudessa on.

– Jos haluatte joskus lähteä mukaan Selviytyjiin, niin olkaa valmiit luopumaan vaikka vasemmasta munuaisesta, Sauli heittää.

– Röyhkeää se pelaaminen on. Mutta sanotaan niin, että nostan hattua tuollaisesta röyhkeydestä. Sillä tavalla toi peli toimii, Sauli jatkaa.

Sauli kertoo myös, millaiset fiilikset Buwaya-heimossa oli, kun vahvana naiskilpailijana pidetty Eevi Teittinen joutui lähtemään Agila-heimosta.

Katso Tutkaneuvostosta, mitä kaikkea Saulilla on kerrottavana sarjan kulisseista.

Löydät jatkossa kaikki Tutkaneuvosto-jaksot osoitteesta www.is.fi/tutka.

Seuraava jakso julkaistaan heti seuraavan Selviytyjät Suomi -jakson jälkeen ensi sunnuntaina kello 21.30.

Osallistu keskusteluun alla olevassa kommenttikentässä ja esitä toiveesi siitä, mistä kaikesta toivoisit Tutkaneuvoston puhuvan. Mitä kaikkea haluat tietää kulissien takaa?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?