IS:n Tutkaneuvosto paljastaa salaisuudet Selviytyjät Suomi -sarjan kulisseista! - Tutka - Ilta-Sanomat

IS:n Tutkaneuvosto paljastaa salaisuudet Selviytyjät Suomi -sarjan kulisseista!

Julkaistu: 31.1.2019 14:26

Selviytyjät Suomi -kaudella mukana oleva Sauli Koskinen luotsaa yhdessä Ilta-Sanomien toimittajan Katri Utulan kanssa uutta ISTV:n Selviytyjät Tutkaneuvosto-keskusteluohjelmaa.

Nyt alkavalla Selviytyjät Suomi -kaudella kilpaileva Sauli Koskinen yhdistää pitkästä aikaa voimansa Ilta-Sanomien toimittajan Katri Utulan kanssa uudessa Selviytyjät Tutkaneuvosto-ohjelmassa.

Tutkaneuvosto analysoi hersyvästi, mutta tiukasti ohjelman tämänvuotisia kilpailijoita, juonitteluja ja tapahtumia heti jokaisen tv:ssä esitetyn jakson jälkeen ISTV:ssä.

He puhuvat juuri siitä, mistä kaikki muutkin kotisohvilla Selviytyjät Suomi -jakson jälkeen puhuvat.

Luvassa on myös paljastuksia kulissien takaa, sillä Sauli kertoo omat näkemyksensä jokaisen jakson tapahtumista.

Moni asia jää katsojilta Selviytyjät Suomi -ohjelmaa seuratessa näkemättä, ja Sauli lupaa kertoa, millaisia keskusteluja ja juonitteluja taustalla todellisuudessa käytiin.

Myös katsojat voivat kysyä Saulilta kysymyksiä ohjelman tapahtumista ja osallistua kutkuttavaan keskusteluun sarjassa nähtävästä kiivaasta juonittelusta.

Sauli avaa ohjelman tapahtumia ja kertoo kanssakilpailijoista ja kuvauspaikoista jo perjantaina nähtävässä Tutkaneuvosto-avausjaksossa.

Sauli ja Katri ovat tutut ISTV-kasvot jo aiemmilta vuosilta.

He ovat ruotineet 2008–2012 esitetyssä IS:n Tutka-show’ssaan monia tv-ohjelmia, kuten Big Brotheria ja Idolsia.

Lisäksi he ovat kuvanneet yhdessä Tutka Roadshow -nimistä seikkailuohjelmaa (2011–2012) Yhdysvalloissa ja koti-Suomessa – tutustuen suomalaisjulkkisten elämään.

Katso jaksot osoitteessa www.istv.fi/tutka/

Ensimmäinen jakso julkaistaan perjantaina 1.2. kello 8.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?