Tutka Roadshow - Suvi Koponen New York -oppaana - Tutka - Ilta-Sanomat

Tutka Roadshow - Tällainen on Suvi Koposen New York

Tutka Roadshow'n Katri Utula ja Sauli Koskinen tapasivat Suvi Koposen Manhattanin sykkeessä, jossa hän elää glamouria hehkuvan työnsä ulkopuolella varsin tavallista elämää.

20.5.2011 7:34

Huippumallin töitä lukuun ottamatta Suvi elää monella tapaa tavallisen nuoren naisen elämää. Hän kertoo syövänsä usein ulkona ja tekevänsä kotona omat hotdogit.

Suomesta vierailulle saapuvia ystäviään hän vie kävelylle Brooklyn Bridgelle, jäätelölle Pier 17:lle ja lautta-ajelulle State Islandille. Lautalta näkee Vapaudenpatsaan aivan vierestä - ja ilmaiseksi, kuten Suvi muistuttaa.

Hän kulkee mielellään junalla, koska ne ovat halpoja ja käteviä. Nykyään Brooklynin puolella poikaystävänsä kanssa asuva Suvi porhaltaa hetkessä Manhattanille, kun työt kutsuvat.

Pradat ja Guccit eivät ole Suvin elämässä vapaa-ajalla läsnä. Hän shoppailee mieluiten pienissä second hand -paikoissa, joita kaupunki on pullollaan.

- Alennuksesta voin toki joskus ostaa myös joitain merkkivaatteita, Suvi sanoo ja kertoo hankkineensa päällään olevan nahkatakkinsakin käytettynä. Edes näytöksistä saatavista merkkivaatteista ei ole useinkaan iloa.

- Jotkut näytökset maksavat palkkiot ainoastaan vaatteissa. Mutta nekin vaatteet, joita sieltä annetaan, ovat sellaisia, joissa on virheitä. Sitten miettii, että kiitos, kun arvostitte minua niin paljon, että hihat on ommeltu kiinni, Suvi kertoo naurahtaen.

Hän ei suostu itse astumaan kalliisiin merkkiliikkeisiin, koska palvelu on usein epäystävällistä. Siellä jengi katsoo vain nenänvartta pitkin. Olen todennut, että saan ostettua vaatteeni muualtakin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?