Loimaan kuolon­kolarissa sai surmansa nuori­pari, sivullinen yritti auttaa

Onnettomuuspaikalle tullut sivullinen yritti auttaa uhreja. Mitään ei ollut kuitenkaan tehtävissä.

Onnettomuuspaikalle oli tuotu hautakynttilöitä.

28.11.2022 14:10

Loimaan lauantaisessa auto-onnettomuudessa menehtyi paikkakuntalainen nuoripari, poliisi tiedottaa. Mies ja nainen olivat syntyneet vuonna 1999.

Poliisin mukaan kovalla ylinopeudella vanhaa BMW-autoa ajanut mies menetti ajoneuvonsa hallinnan, ja se törmäsi teollisuuskiinteistön seinään.

Lue lisää: Uutta tietoa Loimaan kuolon­kolarista: Kuolleet nuoria aikuisia

Onnettomuus tapahtui Hannunkadulla iltayhdentoista aikoihin. Kyseessä on pieni katu lähellä Loimaan keskustaa. Alueella oli 40 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Poliisin mukaan tienpinta oli tapahtuma-aikaan luminen ja liukas.

Auto syttyi palamaan, ja paikalle tullut sivullinen yritti sammuttaa palon sekä auttaa uhreja. Tilanne oli kuitenkin mahdoton.

Tulipalo oli raju, ja auto murskaantunut niin pahoin, että vasta myöhemmin paikalle tulleet palomiehet saivat sammutettua lieskat. Autossa olleen nuorenparin pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä.

– Tapahtuma näyttäytyy vaarallisena ja riskialttiina kaahailuna talvisessa illassa. Tässä tapauksessa riskit toteutuivat peruuttamattomalla tavalla, poliisi kirjoittaa.

Poliisin mukaan viitteitä päihteiden käytöstä ei ole ilmennyt.

Poliisi on puhuttanut ja kuulustellut tutkinnassa useita henkilöitä todistajina. Poliisi käy vielä läpi muun muassa mahdollisia valvontakameratallenteita.

Poliisi tutkii kokonaisuutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä kuolemantuottamuksena sekä kuolemansyyn selvittämisenä. Koska rikoksista epäilty mies on kuollut, asia ei etene koskaan oikeuteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?