Suuri teltta romahtanut Natural High Healing -festivaaleilla Uudessa­kaupungissa

Onnettomuudessa ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Suuri teltta romahti Natural High Healing -festivaaleilla lauantaina.

6.8. 17:20 | Päivitetty 6.8. 18:54

Suurikokoinen teltta on romahtanut kovassa tuulessa Uudessakaupungissa järjestettävillä Natural High Healing -festivaaleilla lauantaina.

Saana Tyni kertoo sisarensa ja muutaman ystävänsä olleen paikalla. Kolmikko puhui keskenään videopuhelua, ja alueella olleet kertoivat myrskytuulten riepotelleen ihmisten yksityistelttoja.

Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.

Myös suuri alueelle pystytetty teltta, jonka sisällä oli Tynin mukaan ollut paljon ihmisiä tekemässä meditaatioharjoituksia, sai osansa tuulista, kun rautatangoin tuettu teltta romahti.

Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta kerrotaan, että tilanteessa vältyttiin henkilövahingoilta.

– Paikalla on tällä hetkellä yksi ambulanssi ja yksi pelastuslaitoksen yksikkö, joita on ohjeistettu varmistamaan, että toinen alueella oleva teltta pysyy pystyssä. Paikan päällä arvioidaan, onko teltta syytä purkaa varmuuden vuoksi, pelastuslaitokselta sanotaan.

Natural High Healing -festivaalin tiedottajan mukaan teltta tyhjennettiin ihmisistä hyvissä ajoin jo ennen teltan romahtamista. Kukaan ei ollut teltassa sisällä sen romahtamishetkellä.

Natural High Healing -festivaali on hyvinvointifestivaalien pioneerina tunnettu tapahtuma, joka on järjestetty jo 10 vuoden ajan. Festivaalikävijät pääsevät muun muassa osallistumaan erilaisiin työpajoihin ja kuuntelemaan musiikkia.

Juttua päivitetty 6.8. kello 18.53. Korjattu virheellinen tieto siitä, että osa ihmisistä olisi jäänyt teltan alle sen romahtamishetkellä. Festivaalin tiedottajan mukaan teltta tyhjennettiin ihmisistä jo ennen romahtamista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?