Onnibus kaatui kyljelleen ja luisui bussipysäkin läpi moottoritien rampissa Salossa – ”Pysäkki murskaantui ihan täysin” - Turun seutu - Ilta-Sanomat

Onnibus kaatui kyljelleen ja luisui bussi­pysäkin läpi moottori­tien rampissa Salossa – ”Pysäkki murskaantui ihan täysin”

Linja-auto suistui tieltä ja kaatui kyljelleen ojaan. Kaksi loukkaantui lievästi.

Linja-auto kaatui kyljelleen ojaan.

14.1. 11:34 | Päivitetty 14.1. 13:58

Salossa, Piihovin liittymän kohdalla moottoritiellä tapahtui tänään kello 10.45 liikenneonnettomuus, kun Helsingistä Turkuun matkalla ollut Onnibus suistui tieltä.

Linja-auto oli lähestymässä moottoritien rampilla sijaitsevaa pikavuoropysäkkiä, kunnes suistui tieltä ja kaatui kyljelleen. Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Markus Rautio kertoo, että linja-autoi luisui sivuttain bussipysäkin läpi.

– Pysäkki murskaantui ihan täysin. Onneksi pysäkillä ei ollut ketään nousemassa kyytiin, Rautio sanoo.

Linja-auton kyydissä oli yhteensä 12 henkilöä. Kaksi henkilöä loukkaantui onnettomuudessa lievästi ja on kuljetettu ensihoidon toimesta tarkastukseen.

– Ihan hyvässä kunnossa olivat hekin, eli vakavilta henkilövahingoilta onneksi vältyttiin, Rautio sanoo.

Rautio kertoo, että kyydissä olleiden matkustajien kertoman mukaan suurimmalla osalla oli turvavyöt kiinnitettyinä onnettomuuden sattuessa.

– Se varmasti esti osaltaan suuremmat henkilövahingot.

Pelastuslaitos on poistunut paikan päältä. Liikennettä ohjaa paikan päällä edelleen poliisi.

Onnettomuus tapahtui busseille tarkoitetussa rampissa, joka on edelleen suljettuna liikenteeltä. Raution mukaan linja-autot ajavat moottoritietä pitkin seuraavalle pysäkille.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?