Raaputusarvasta paljastui miljoonavoitto Salossa – tuore arpamiljonääri kertoo tuskaisesta matkasta voittoa lunastamaan

Jättipotti vei voittajalta yöunet.

Onni oli myötä Salossa.

28.10.2021 10:35

Salon K-Citymarketissa on myyty Mega-arpa, josta paljastui miljoonan euron voitto. Kyseessä on kuluvan vuoden suurin raaputusarpavoitto sekä raaputusarpojen suurin voitettavissa oleva potti.

Veikkaus pääsi onnittelemaan varsinaissuomalaista voittajaa suurvoittajakahveilla voitonlunastuksen yhteydessä.

– Täytyy sanoa ihan suoraan, että oli tuskainen matka tulla pääkonttorille voittoa lunastamaan. Pidin miljoonan euron arvoista arpaa povitaskussa koko matkan ja tarkistelin, että onhan se tallessa siellä. Epäuskoiset ovat tunnelmat, mutta nyt helpottaa huoli voittoarvan säilytyksestä, tuore arpamiljonääri kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Voittaja aikoo levätä ja syödä nyt, kun voitto on lunastettu.

– Aika vähillä unilla meni muutama vuorokausi sen jälkeen, kun raaputin arvan ja siitä paljastui tuo voitto. Onneksi voitonlunastukseen pääsi aika nopeasti.

Voittaja ei ole vielä tehnyt tarkempia suunnitelmia voittorahojensa käytöstä.

– Tämä antaa tietenkin paljon mahdollisuuksia tulevaisuudessa, jos tulee tarve hankkia suurempaa asuntoa tai muuta. Töitä pitää jatkaa, mutta ei välttämättä tarvitse ihan joka päivä raataa.

Voittajan mukaan arpoja ei tartu matkaan jokaisella kauppareissulla.

– Ostan joskus arpoja. On ihan käsittämätöntä, että tuollainen arpa sattui tulemaan myyntiin juuri sinne, mistä ostin arpani. Ja että se osui minulle. Mutta elämässä tapahtuu monenlaisia asioita, hän sanoo.

Edellisen kerran miljoona euroa voitettiin Mega-arvasta vappuna 2020 Hollolassa ja ennen tätä juhannusviikolla 2018, jolloin voitto osui Raumalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?