Lounais-Suomessa väkivaltainen yö – kaksi tapon yritystä, pahoinpitelyjä, joukkotappelu... - Turun seutu - Ilta-Sanomat

Lounais-Suomessa väki­valtainen yö – kaksi tapon yritystä, pahoin­pitelyjä, joukko­tappelu...

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo viime yön työllistäneen poliisia merkittävästi.

Lounais-Suomen poliisilaitos tutkii viime yön jäljiltä kahta tapon yritystä ja lukuisia pahoinpitelyjä.

10.7. 14:49

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessa tutkivansa viime yön jäljiltä kahta tapon yritystä ja lukuisia muita väkivaltarikoksia.

Poliisi tutkii Turussa kahta tapon yritystä sekä törkeää pahoinpitelyä. Poliisi sai yöllä hieman kello yhtä ilmoituksen tappelusta Linnankadun ja Aurankadun risteyksessä. Paikalta tavattiin useita henkilöitä, joista kaksi oli saanut vammoja.

Vakavammin loukkaantunut henkilö tarvitsi ensiapua ja hänet vietiin sairaanhoitoyksikön toimesta yhteispäivystykseen. Toinen uhri ei vaatinut sairaalahoitoa. Epäilty 17-vuotias mies pakeni paikalta, mutta hän ilmoittautui poliisille lauantaipäivänä.

Samassa risteyksessä nujakoitiin jälleen aamuyöllä neljän jälkeen. Tapahtumapaikalta tavattiin maassa makaava noin 20-vuotias mies, jota oli pahoinpidelty nyrkein ja potkimalla. Poliispartio otti lähistöltä kiinni kaksi noin 20-vuotiasta naista, joita epäillään tekijöiksi.

Paraisilla mieshenkilö riehui hotellissa kaupungin keskustassa ja pahoinpitely hotellin henkilökuntaan kuuluvaa naista aamuyöllä. Paikalle hälytettiin sekä poliisi että rajavartiolaitos, mutta epäilty oli poistunut hotellista. Hänet tavoitettiin ja otettiin kiinni myöhemmin Saaristotieltä.

Uudessakaupungissa puolestaan tapahtui aamuyöllä pahoinpitely. Poliisin mukaan Koulukadulla sijaitsevan baarin asiakas oli heittänyt toista asiakasta tuolilla päähän. Samainen mies uhkasi myöhemmin samaa asianomistajaa puukolla. Uhkaillut mies otettiin kiinni ja toimitettiin poliisivankilaan.

Porissa epäillään poliisin mukaan tapon yritystä. Noin 30-vuotiaan mieshenkilön epäillään puukottaneen toista miestä hengenvaarallisesti. Uhri kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Epäilty on alustavassa puhuttelussa myöntänyt teon.

Poliisi tutkii Porissa myös viiden hengen joukkotappelua. Tapahtumapaikalta Siltapuistonkadulla otettiin kiinni kaksi henkilöä. Kolme henkilöä sai pahoinpitelystä lieviä vammoja.

Näiden rikosten lisäksi poliisi tutkii useita yksityisasunnoissa tapahtuneita väkivallantekoja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?