Turun epäillyistä murhista vaaditaan vangittavaksi vuonna 1993 syntynyttä miestä

Vangitsemisoikeudenkäynti alkaa tänään yhdeltä.

Epäilty henkirikos tapahtui Pernon lähiössä Turussa sijaitsevassa kerrostalossa.

6.4.2021 9:25

Turun Pernon kahdesta epäillystä murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä vaaditaan vangittavaksi vuonna 1993 syntynyttä miestä.

IS:n tekemän selvityksen mukaan rikoksista epäillyllä miehellä ei ole rikoshistoriaa viimeisten kymmenen vuoden ajalta.

Pernon lähiössä, seitsemän kilometriä Turun keskustasta, tapahtui lauantaina neljän aikaan aamuyöllä rikossarja, jota poliisi tutkii nyt kahtena murhana ja kolmena murhan yrityksenä. Näiden lisäksi poliisin kiinniottamaa 27-vuotiasta miestä epäillään ampuma-aserikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja huumausainerikoksesta.

Poliisin käsityksen mukaan teon varsinaisena kohteena oli 27-vuotias mies, joka kuoli ampumisessa, sekä mahdollisesti miehen kanssa samassa asunnossa olleet henkilöt. Tapahtuma-asunnosta löytyi myös 23-vuotias mies ja 49-vuotias nainen, jotka kertoivat olleensa piilossa epäillyltä tekijältä.

Menehtynyt 25-vuotias nainen ja teräaseesta vammoja saanut 29-vuotias mies olivat tekijälle entuudestaan tuntemattomia. Poliisin mukaan he olivat sivullisia uhreja.

Poliisin sunnuntaisten tietojen mukaan epäilty oli ampunut laukauksia asunnossa sisällä, kerrostalon rappukäytävässä ja talon ulkopuolella. Poliisit löysivät lauantaina talon läheltä epäillyn, jolla oli hallussaan teräase ja luvaton ampuma-ase.

Epäilty on pääpiirteissään myöntänyt tapahtumat

Vangitsemisoikeudenkäynti alkaa kello 13.

Ilta-Sanomat seuraa tapahtumia.

Juttua päivitetty klo 10.03 epäillyn rikoshistorian selvityksellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?