Tulli etsi karannutta miestä Korppoossa – löytyi päivää myöhemmin - Turun seutu - Ilta-Sanomat

Tulli etsi karannutta miestä Korppoossa – löytyi päivää myöhemmin

Rikostorjunnallinen operaatio on päättynyt.

30.1. 15:38 | Päivitetty 1.2. 9:41

Tulli tiedotti lauantaina etsivänsä Paraisten Korppoossa Varsinais-Suomessa noin 30-vuotiasta miestä, joka oli tiedotteen mukaan karannut. Edellinen havainto etsitystä henkilöstä oli tehty perjantaina illalla puoli seitsemältä Korppoon keskustan liepeillä.

Hieman ennen puolta seitsemää lauantai-iltana Tulli ilmoitti henkilön löytyneen ja rikostorjunnallisen operaation täten päättyneen.

Paikallinen asukas kertoi lauantaina IS:lle, että edellisenä iltana kello 22 aikaan illalla keskustan lähistöllä oli merivartioston viranomaisia, jotka kertoivat suorittavansa etsintätehtävää. Viranomaiset olivat hänen mukaansa sulkeneet ulkopuolisilta lähistöllä sijaitsevan kävelyreitin. Alueella lenteli helikopteri useita tunteja noin puoleenyöhön asti. Viranomaiset myös pysäyttivät ja tarkastivat autoja lähistöllä sijaitsevassa risteyksessä, asukas kertoo.

Tullin viestintäjohtaja Mika Parkkonen kertoi STT:lle puoli neljältä lauantaina, ettei mitään lisätietoja karkurista tai tilanteen taustoista anneta tässä vaiheessa. Tulli ei tiedotteessaan valota esimerkiksi kiinnioton syytä tai sitä, miten henkilö pääsi viranomaisilta karkuun.

Mahdolliset havainnot etsitystä henkilöstä puhelinnumeroon 046 8878345.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?