18-vuotias nainen katosi Turussa ja löytyi kolme päivää myöhemmin – poliisi vangitsi 50-vuotiaan miehen - Turun seutu - Ilta-Sanomat

18-vuotias nainen katosi Turussa ja löytyi kolme päivää myöhemmin – poliisi vangitsi 50-vuotiaan miehen

Poliisi pääsi epäillyn jäljille peruspoliisityöllä.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen lauantaina.­

18.1. 12:11

Lounais-Suomen poliisi on ottanut kiinni miehen, jota epäillään 18-vuotiaan naisen vapaudenriistosta Turun seudulla.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen lauantaina 17. tammikuuta todennäköisin syin epäiltynä muun muassa törkeästä vapaudenriistosta.

Mies on tunnustanut tekonsa. Hän on noin 50-vuotias kantasuomalainen, Lounais-Suomen alueella asuva mies.

Rikosasia koskee Turussa 8. marraskuuta tapahtunutta 18-vuotiaan naisen katoamista. Nainen löytyi kolme päivää katoamisensa jälkeen.

Poliisi pääsi epäillyn jäljille peruspoliisityöllä, teknisellä ja taktisella tutkinnalla. Miehen kiinniotto tapahtui viime keskiviikkona.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Salonen kertoi Ilta-Sanomille, että mikään yksittäinen vihje ei varsinaisesti johtanut epäillyn jäljille. Epäilty ei myöskään itse ilmoittautunut poliisille.

Poliisi haluaa kuitenkin kiittää kansalaisia lukuisista saamistaan vihjeistä ja tiedoista, joita se on saanut rikostutkinnan aikana.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa, eikä tutkinnallisista syistä voi tässä kohtaa antaa asiasta tarkempia lisätietoja. Poliisi toivoo asian julkisen keskustelun ja uutisoinnin osalta kunnioitusta ja harkintaa asianosaisen yksityisyyteen vedoten.

Klo 14.00 Lisätty tutkinnanjohtajan lisätiedot.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?