Kolme miestä vangittu Turun seudulla tapahtuneista ryöstöistä epäiltyinä - Turun seutu - Ilta-Sanomat

Kolme miestä vangittu Turun seudulla tapahtuneista ryöstöistä epäiltyinä

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut kolme miestä, joita epäillään viime aikoina Turun seudulla tapahtuneista ryöstöistä ja ryöstön yrityksistä.

Yksi ryöstöistä tapahtui kännykästä sovitun kaupanteon yhteydessä viime viikonloppuna. Kuvituskuva.­

5.12.2020 13:54

Kaksi miestä on vangittu todennäköisin syin epäiltynä ryöstöön, joka tapahtui kännykästä sovitun kaupanteon yhteydessä viime viikonloppuna.

Tapaus liittyy Turun seudulla viime aikoina havaittuun nettikauppailmiöön, josta Lounais-Suomen poliisi tiedotti aiemmin tällä viikolla.

Kyse on verkossa sijaitsevalla suositulla kauppapaikalla sovittavista kaupoista. Kun kalliin matkapuhelimen tai merkkilenkkareiden myyjä on mennyt tapaamaan ostajaa, ostaja on anastanut tai yrittänyt anastaa myytävän tuotteen. Osassa tapauksista myyjää on myös pahoinpidelty.

Vaikka poliisi on ottanut epäiltyjä tekijöitä kiinni, on Turun seudulla yhä myös muita vastaavalla tavalla toimivia tahoja. Siksi poliisi kehottaakin kansalaisia edelleen erityiseen varovaisuuteen nettikauppojen kaupantekotilanteissa.

Kolmannen vangitun miehen kohdalla kyse on muuhun omaisuuteen liittyvästä ryöstöstä ja ryöstön yrityksestä. Poliisi jatkaa ryöstöjen selvittelyä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?