Avovaimo sai vieraiden metelöinnistä tarpeekseen – tarttui henkariin, ja sitten alkoi tapahtua - Turun seutu - Ilta-Sanomat

Avovaimo sai vieraiden metelöinnistä tarpeekseen – tarttui henkariin, ja sitten alkoi tapahtua

Salon poliisi kävi yöllä samassa osoitteessa kaksi kertaa.

16.11.2020 12:25

Poliisi sai käydä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä samassa Salon Tupurissa sijaitsevassa osoitteessa peräti kaksi kertaa.

Poliisi sai ensimmäisen tehtävänsä kello kahden aikoihin rivitaloasunnosta kuuluvan häiritsevän metelin vuoksi. Poliisipartio poisti asunnosta siellä isännän vieraina olleet kaksi miestä.

Mieskaksikko oli kuitenkin palannut hetken kuluttua asunnolle, ja miehet olivat jatkaneet illanviettoa muun muassa alkoholia nauttien. Kaksikko oli jäänyt asuntoon vielä senkin jälkeen, kun isäntä oli mennyt nukkumaan.

Isännän avovaimo oli saapunut kotiin hieman ennen aamukolmea ja kehottanut mieskaksikkoa poistumaan. Nämä olivatkin siirtyneet ulos mutta päättäneet sitten palata sisälle asuntoon.

Tällöin naisen mitta oli mitä ilmeisemmin täyttynyt, ja hän oli lyönyt käteensä ottamallaan vaateripustimella molempia miehiä päähän.

Toinen miehistä ilmoitti tapahtuneesta hätäkeskukseen, mutta nainen oli poistunut kotoaan, ennen kuin poliisipartio saapui paikalle. Toinen miehistä sai avohaavan oikeaan silmäkulmaansa, toinen nenävarteensa.

Ei ole tiedossa, epäileekö poliisi naista mistään rikoksesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?