Tulipalo tuhosi turkulaisen rengashotellin täysin: ”Siinä menivät renkaat ja vanteet” - Turun seutu - Ilta-Sanomat

Tulipalo tuhosi turkulaisen rengashotellin täysin: ”Siinä menivät renkaat ja vanteet”

Rengas Turku Oy:n toimitusjohtaja Marko Rantanen lupaa, että kaikkiin rengashotellin asiakkaisiin ollaan yhteydessä lähipäivinä, kunhan tilanne selkiytyy.

21.10. 18:14

Turun keskiviikkoinen tulipalo koetteli monia alueen yrityksiä pahasti. Suuri teollisuusrakennus syttyi palamaan Pansiontiellä Turussa keskiviikkona. Pelastuslaitos sai hälytyksen suuresta tulipalosta kello 13.47 osoitteessa Pansiontie 4.

– Tulipalo sai alkunsa lähellä olleesta autopurkamosta ja aluksi näytti siltä, että palo ei leviä meidän toimipisteeseemme, Rengas Turku Oy:n toimitusjohtaja Marko Rantanen kertoo Ilta-Sanomille.

– Tulipalo pääsi kuitenkin leviämään tiloihimme ja koko rengashotellimme tuhoutui. Siinä menivät siis renkaat ja vanteet. Meillä on kuitenkin muita toimipisteitä lähellä. Toimintamme jatkuu ja palvelemme asiakkaitamme, hän korostaa.

Rantanen lupaa, että kaikkiin rengashotellin asiakkaisiin ollaan yhteydessä lähipäivinä, kunhan tilanne selkiytyy.

– Pyydämme kärsivällisyyttä asiakkailta tässä vaikeassa tilanteessa, hän sanoo.

– Tulipalo sattui toimintamme kannalta kriittiseen hetkeen, mutta selviämme tästä. Tärkeintä on, ettei palosta aiheutunut henkilövahinkoja. Kaikki tuhoutuneen toimipisteen kuusi työntekijää jatkavat meillä muissa toimipisteissä, hän vakuuttaa.

Hän ei arvioi vielä tulipalon aiheuttamia taloudellisia vahinkoja, jotka ovat kuitenkin suuret.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?