Mistä turkulaiset hakevat seksiseuraa? Yksi paikka selvästi suositumpi kuin muualla Suomessa

Julkaistu: , Päivitetty:

Turkulaisia onnistaa myös Tinderissä ja muissa sovelluksissa muuta maata paremmin.
Ilta-Sanomien suuren seksikyselyn mukaan Turun seudun ihmiset ovat muun Suomen lailla aktiivisimpia seksiseuran etsijöitä baareissa ja terasseilla.

Kyselyyn osallistui 417 vastaajaa Varsinais-Suomesta, ja heistä 61,2 prosenttia oli löytänyt seksiseuraa perinteisimmästä pariutumispaikasta.

Sen sijaan turkulaisten toiseksi suosituin paikka heittää verkot vesille onnistuneesti poikkeaa suuresti muun maan vastauksista. Vastaajista 35,7 prosenttia on nimittäin saanut seksiseuraa laivalta, mikä on 11,4 prosenttiyksikköä muuta maata enemmän.

Selitys on luonnollisesti helppous, sillä Siljan tai Vikingin risteilyille pääsee kätevästi Turun satamasta ex-tempore tai jopa arkipäivisin.

Kolmanneksi menestyksekkäin iskupaikka oli työyhteisö, sillä työpaikalta oli napattu joku sänkyyn 32,9 prosentissa vastauksista.

Selvästi muuta maata onnekkaampia Turun seudun vastaajat ovat olleet erilaisissa sovelluksissa ja nettisivuilla, kuten vaikkapa Tinder. 31,7 prosettia vastaajista oli löytänyt seksiseuraa niistä, mikä on 6,2 prosenttiyksikköä muuta maata enemmän.

Eniten muuta maata perässä turkulaiset vastaajat olivat lavatansseissa. Vain 5,3 prosentilla oli onnistanut humpan lomassa, mikä on 1,7 prosenttiyksikköä muuta Suomea vähemmän.Tiedot perustuvat IS:n suureen seksikyselyyn, johon vastasi verkossa kesäkuussa yhteensä 7771 vähintään 16-vuotiasta.

Jutun otsikkoa muokattu klo 11.13.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt