Kaarinan ja Turun kouluissa paljastui hälyttävä seksi-ilmiö – oppilaat etsivät alastonkuvilla kumppania, jonka kanssa harjoitella

Kaarinan ja Turun kouluissa on paljastunut hälyttävä ilmiö, josta on jo tiedotettu koululaisten vanhempia.

16.5.2019 9:51

Erään koululaisen isä jakoi keskiviikkona Twitterissä kirjeen, jonka hän oli saanut kaarinalaisen koulun rehtorilta. Kirjeessä kerrottiin, että seitsemäsluokkalaiset ja muutamat kuudesluokkalaiset ovat lähettäneet toisilleen alastonkuvia ja kuvia omista sukuelimistään. Myös videoklippejä on lähetetty.

Jotkut oppilaat ovat kertoneet, että kuvien tarkoituksena on etsiä seksikumppania, jonka kanssa harjoitella ennen ”sen oikean” löytymistä.

Seksiä harrastettaessa ei käytetä kondomia, koska se ”pilaa nautinnon”. Mukana on kymmeniä oppilaita Kaarinasta ja Turusta.

Kirjeessä kerrotaan, että joitakin kuvia on julkaistu Instagramissa, ja niissä on ollut näkyvissä myös oppilaan nimi ja kasvot. Koulu on tehnyt tutkintapyynnön poliisille. Kyseinen tili on sittemmin poistettu.

Kaarinan perusopetuksen johtava rehtori Kaj Kanervavuori vahvistaa Ilta-Sanomille kuulleensa asiasta keskiviikkona.

– Olen saanut tiedon tältä yhdeltä koululta, jossa on kuultu oppilailta, että tällaista toimintaa olisi vapaa-aikana. Koulusta on lähtenyt asiasta kirje vanhemmille.

Kanervavuoren tietojen mukaan ilmiö ei koske vain yhtä koulua.

– En usko, että tämä on pelkästään yhden alueen ilmiö, koska Kaarina on aika pieni paikkakunta. Olen pyytänyt kyseisen koulun rehtoria välittämään tiedon kaikille muille Kaarinan koulujen rehtoreille.

Asiaan on tarkoitus reagoida nopeasti ja sen vaatimalla vakavuudella.

– Huomenna on oppilashuollon ohjausryhmän kokous, ja pyysin puheenjohtajaa ottamaan asian pikaisesti esille. Siellä selvitetään, onko terveydenhoitajilla, kuraattoreilla ja psykologeilla enempää tietoa tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?