Turun keskustassa lasta ahdistellut mies edelleen kateissa – poliisi: ”Vihjeitä on tullut paljon”

Julkaistu:

Poliisi käy parhaillaan läpi vihjeitä ja valvontakameroiden kuvia.
Poliisi ei ole tehnyt pidätyksiä Turussa tapahtuneeseen epäiltyyn hyväksikäyttötapaukseen liittyen.

Lounais-Suomen poliisi tiedotti tuolloin, että 6.3. kello seitsemän aamulla Turun Yli-Maarian kohdalla linjan 23 linja-autoon oli noussut noin 60-vuotias normaalivartaloinen mies. Mies oli mennyt lapsen viereen istumaan, ja lapsi oli pyytänyt miestä poistumaan viereltään. Mies ja lapsi olivat kummatkin poistuneet Puutorilla linja-autosta, ja lapsen kertoman mukaan mies oli kosketellut häntä intiimeiltä alueilta torin alueella.

Lapsi oli huutanut apua ja pyytänyt miestä lopettamaan. Tämän jälkeen mies oli lyönyt lasta.

– Uhria on kuultu, ja olemme saaneet tarkentavia tietoja tilanteesta, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juhani Malmberg kertoo Ilta-Sanomille.

Lapsi kuvaili, että miehellä oli päällään keltainen tai värikäs takki ja siniset farkut. Lapsen mukaan miehellä oli punakka iho ja harmaa parta.

– Tiedot epäillyn ulkonäöstä ovat pysyneet samoina, Malmberg vahvistaa.

Hänen mukaansa poliisille on tullut paljon vihjeitä tapaukseen liittyen.

– Tapahtumalle ei ole ilmaantunut silminnäkijöitä, mutta vihjeitä on tullut runsaasti, ja niitä tarkastetaan parhaillaan. Tarkistamme myös lähistön valvontakameroiden kuvia.

– Epäiltyä ei tässä vaiheessa ole, mutta vihjeitä on tullut.

Lounais-Suomen poliisi pyytää edelleen tapauksesta tietäviä tai havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä: vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, Whatsapp p. 0504117655 tai puhelimitse numeroon 0295417259.