Bermudan kolmiossa toimiikin USA:n laivaston salainen koeasema

Pahamaineisessa "Bermudan kolmiossa" toimii Yhdysvaltain laivaston huippusalainen koeasema AUTEC.

AUTEC-keskuksesta ei juuri kuvamateriaalia liiku. Tämä otos on napattu ilmasta käsin vuonna 1974.

21.9.2013 22:31

Karibianmerellä toistuvasti tapahtuvat paranormaalit ilmiöt ovat saaneet uutta valaistusta yhdysvaltalaisella truTv-sivustolla.

Alueella sijaitsee Andros-niminen saari, jonka ympäristössä Yhdysvaltain laivasto tekee huippusalaisia vedenalaisia testejä.

Sattumalta Andros sijaitsee keskellä "Bermudan kolmiota".

"Bermudan kolmiosta" alettiin puhua, kun tietyllä alueella väitettiin vuosien varrella kadonneen jälkiä jättämättä poikkeuksellisen paljon lentokoneita ja laivoja. Kun kaikki katoamispaikat merkittiin kartalle, pisteet jäivät kolmionmuotoisen rajauksen sisälle.

Outoja havaintoja taivaalta ja meren alta

Samalla alueelle on tehty myös useita UFO-havaintoja sekä satoja USO-havaintoja. UFO on lyhenne tunnistamattomasta lentävästä esineestä, USO taas tuntemattomasta vedenalaisesta ("submerged") esineestä.

Androkselle tukeutuu niin sanottu AUTEC-keskus eli Atlantic Undersea Test an Evaluation Center. Keskus tutkii ja testaa vedenalaisen sodankäynnin eri muotoja. AUTEC syntyi jo 1960-luvulla. Yhdysvaltain laivasto kiistää USO-havainnot.

Andros on lähellä Bahama saarten Nassauta.

Samanlainen UFO-uskovaisten tarkkailema alue on AREA 51.

USA avannut "salattuja kansioita"

Yhdysvaltain viranomaiset antoivat vasta äskettäin tietoja julkisuuteen Nevadassa Mojaven autiomaassa toimivasta atomienergiakomission salaisesta koealueesta.

Sitä ennen AREA 51 yhdistyi runsaisiin UFO-havaintoihin. Väitettiin jopa, että sinne on laskeutunut vieraalta taivaankappaleelta Maahan saapunut lentävä, humanoideilla miehitetty lautanen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?