Liian kovat vartaloihanteet? Maailman seksikkäin nainen: ”Minua haukuttiin läskiksi” - Terveys - Ilta-Sanomat

Liian kovat vartaloihanteet? Maailman seksikkäin nainen: ”Minua haukuttiin läskiksi”

Victoria’s Secret näytöksistä tuttu huippumalli, maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu Candace Swanepoel lopetti lähes uransa nuorena mallimaailman kovuuden vuoksi.

20.2.2015 11:01

Karu vartaloihanne tuli tutuksi heti kättelyssä, kun hoikkaakin hoikempi Swanepoel sai kuulla olevansa liian lihava töihinsä.

– Olin niin tottunut siihen, että minua sanottiin liian laihaksi, että se oli shokki, hän kertoo Self-lehden haastattelussa.

Etelä-Afrikasssa kasvanut Swanepoel muutti yksin 15-vuotiaana Eurooppaan tekemään mallintöitä, kun hänet bongattiin paikalliselta kirpparilta. Hän pääsi heti kunnolla töihin kiinni ja vietti ensimmäiset vuodet marssien suurten nimien, kuten Dolce & Gabbanan muotinäytöksissä.

Yksinäisyys ja alan paineet olivat kuitenkin vaikeita kestää.

– Tein joka päivä töitä eri ihmisten kanssa eri kielillä enkä ehtinyt muodostaa pysyviä ihmissuhteita. Halusin vain mennä takaisin kotiin.

17-vuotiaana hän oli jo täysin kypsä alaan ja valmis lopettamaan. Hän ei kuitenkaan ehtinyt pakata laukkujaan, kun Victoria's Secretiltä soitettiin ja hän pääsi yhdeksi enkeleistä. Sittemmin töitä on riittänyt ja mm. Maxim-lehti valitsi hänet vuoden 2014 seksikkäimmäksi naiseksi.

Ovatko vartaloihaneet jo liian vaikeita? Millaista naisvartaloa itse ihannoit? Miksi? Keskustele!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?