Mursi niskansa ja sai halvauksen - heräsi homoseksuaalina

Julkaistu:

Daily Mail -lehti kertoo 26-vuotiaasta brittimiehestä, jonka niskamurtuma ja halvaus johtivat merkilliseen lopputulokseen.

Lehden haastattelema Chris Birch painoi 120 kiloa, työskenteli pankissa, pelasi rugbya, harrasti penkkiurheilua ja seurusteli tyttöjen kanssa, kun hän epäonnistuneen voltin seurauksena mursi niskansa ja kärsi halvauksen.

Kun Birch heräsi sairaalassa, hän tunsi olevansa homoseksuaali. Muukaan entinen elämä ei enää tuntunut omalta.

- Yhtäkkiä vihasin kaikkea vanhassa elämässäni. En tullut toimeen ystävieni kanssa, vihasin urheilua ja työni tuntui tylsältä.

Pian Birch laihduttikin 50 kiloa, muutti ulkonäkönsä ja alkoi opiskella parturi-kampaajaksi. Hän asuu nyt yhdessä uuden poikaystävänsä kanssa.

Birchin perheellä oli vaikeuksia sulattaa nopeaa muutosta pojassa ja tämä hakikin selitystä neurologilta. Neurologin mukaan on mahdollista, että halvaus ”avasi” uusia yhteyksiä Birchin aivoissa.

Lääketieteessä tunnetaan useita tapauksia, joissa halvauksesta tai aivovauriosta toipuneet ovat heränneet esimerkiksi puhuen eri aksentilla. Neurologien mukaan ne voivat johtaa myös muihin persoonallisuuden muutoksiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt