Tenniksen paha poika myönsi pahoinpidelleensä entisen naisystävänsä – pääsi silti kuin koira veräjästä

Nick Kyrgios myönsi oikeudessa syyllistyneensä entisen puolisonsa pahoinpitelyyn, mutta selvisi ilman tuomiota.

Nick Kyrgios myönsi pahoinpidelleensä eksänsä.

3.2. 23:18

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios, 27, on viettänyt viime päivät tenniskenttien sijaan oikeudessa. Hän oli syytteessä entisen naisystävänsä pahoinpitelystä.

Erikoista oikeudenkäynnin lopputulemassa oli, että Kyrgios myönsi syyllisyytensä, mutta selvisi silti ilman tuomiota. Oikeuslaitos kuvasi pahoinpitelyä tyhmyyden ja turhautumisen synnyttämäksi teoksi, kertoo englantilainen Mirror.

Tuomari Jane Campbell perusteli perjantaina päätöstä myös sillä, että pahoinpitelyn vakavuusaste oli matala. Psykologi kertoi oikeudelle, että Kyrgios on kärsinyt ankarasta masennuksesta, itsetuhoisista ajatuksista ja unettomuudesta, mutta hänen mielenterveytensä on sittemmin kohentunut.

Pahoinpitely tapahtui tammikuussa 2021. Kyrgios myönsi tuupanneensa silloisen puolisonsa maahan kesken riitelyn. Kyrgiosin psykologi Sam Borenstein kertoo, että hänen asiakkaallaan oli noihin aikoihin merkittäviä masennuskausia ja että hän käytti alkoholia ja muita päihteitä kestääkseen tilanteen.

Kyrgios oli viime kesänä uransa huipulla, kun hän selviytyi legendaarisessa Wimbledonin tennisturnauksessa finaaliin. Hän kuitenkin taipui lopulta Novak Djokovicille.

Tämän kauden alku oli hankala, sillä Kyrgios joutui viime hetkillä vetäytymään kotikisastaan Australian avoimesta loukkaantumisen takia. Hän saapui oikeuden eteen kainalosauvojen avittamana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?