Dajana Jastremska syytti seksiä dopingkärystään - Tennis - Ilta-Sanomat

20-vuotias urheilumiljonääri selitti dopingkäryään seksin harrastamisella – entinen poikaystävä tyrmäsi väitteen

Dajana Jastremskan entinen poikaystävä väittää, että tennistähden isä yritti vierittää dopingkäryn hänen niskoilleen.

Dajana Jastremska antoi positiivisen dopingnäytteen marraskuussa 2020.

14.5. 23:50

Ukrainalainen tennistähti Dajana Jastremska yritti saada dopingpannansa kumottua vetoamalla saaneensa kiellettyä ainetta elimistöönsä seksiä harrastamalla. Asiasta uutisoi brittilehti The Telegraph, joka perustaa tietonsa saksalaisen arvostetun Der Spiegel -lehden tutkimukseen.

20-vuotias Jastremska kärysi marraskuussa anabolisiin steroideihin luokiteltavan mesterolonen käytöstä. Hän selitti käryn johtuneen siitä, että hänen poikaystävänsä käytti ainetta parantaakseen potenssiaan.

Poikaystävä kuitenkin kiisti väitteen voimakkaasti helmikuussa julkaisemassaan Instagram-tarinassaan, jonka sisällön Der Spiegel onnistui selvittämään.

Jastremskan entinen poikaystävä sanoi, että tennistähden isä yritti saada hänet ottamaan dopingkäryn niskoilleen ja myöntämään aineen käytön. Aluksi poikaystävä oli suostunut pyyntöön, mutta hän veti liinat kiinni siinä vaiheessa, kun hänen hiuksistaan olisi pitänyt tehdä dopingtesti.

Odessasta kotoisin oleva Jastremska on urallaan voittanut kolme WTA-turnausta ja ansainnut yhteensä 1,7 miljoonaa euroa palkintorahaa. Hän on parhaimmillaan ollut maailmanlistan sijalla 21.

Jastremska on kiistänyt käyttäneensä kiellettyjä aineita ja vannonut todistavansa syyttömyytensä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?