Tenniksen supertähti Andy Murray sairastui koronaan – taistelee nyt aikaa vastaan - Tennis - Ilta-Sanomat

Tenniksen supertähti Andy Murray sairastui koronaan – taistelee nyt aikaa vastaan

Tennistähti Andy Murray sairastui koronaan eikä välttämättä ehdi mukaan Australian avoimiin.

Tennistähti Andy Murray kärsii koronavirustaudista.­

14.1. 13:30

Entisen maailmanlistan ykkösmiehen Andy Murrayn matkustaminen tenniskauden ensimmäiseen grand slam -turnaukseen Australian avoimiin on viivästynyt koronavirustartunnan takia, uutisoi BBC.

Murrayn piti lentää yksityiskoneella Melbourneen, mutta hän on joutunut jäämään tartunnan takia karanteeniin kotiinsa Lontooseen. Murray toivoo voivansa matkustaa Australiaan myöhemmin.

Daily Mailin tietojen mukaan Murrayn oireet ovat toistaiseksi olleet lieviä, mutta ei ole varmaa ehtiikö hän parantua ajoissa Australian turnaukseen. Edessä on hurja taistelu aikaa vastaan.

Murrayn epäilleen saaneen tartunnan Roehamptonin kansallisessa tenniskeskuksessa, jossa hän on viime aikoina harjoitellut. Myös toinen Roehamptonissa harjoitellut tennistähti Paul Jubb on sairastunut koronaan.

Australian avoimiin osallistuvien pelaajien pitää antaa negatiivinen koronatestinäyte ennen kuin he nousivat yksityislennoille, joilla kisajärjestäjät tuovat pelaajat Australiaan. Perillä odottavat uudet testit sekä kahden viikon karanteeni ennen turnauksen alkua.

Murray, 33, on hävinnyt viisi kertaa Australian avoimen mestaruusturnauksen loppuottelun. Turnaus käynnistyy 8. helmikuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?