Serena Williams vei tyttärensä Olympian, 3, salaa tennistunneille - Tennis - Ilta-Sanomat

Kuvat: Serena Williams vei Olympian, 3, salaa tennistunneille – seuraajat riehaantuivat

Serena Williams on voittanut tenniksessä kaiken. Seuraako hänen 3-vuotias tyttärensä Olympia äitinsä jalanjälkiä?

Kuin kaksi marjaa? Serena Williams ja hänen 3-vuotias tyttärensä viihtyvät tenniskentillä.­

13.1. 15:13

Serena Williams, 39, on yksi tennishistorian menestyneimmistä pelaajista. Lisäksi hänen isosiskonsa Venus, 40, on yltänyt Serenan tavoin urallaan tenniksen maailmanlistan ykkössijalle.

Williamsin tennisklaani saattaa saada tulevaisuudessa huipulle uuden pelaajan. Serena Williamsin 3-vuotias tytär Olympia aloitti tenniksen harrastamisen syksyllä.

Serena Williams jakoi tiistaina Instagramissa tenniskentällä napatun kuvan Olympiasta, joka on ilmeisen innoissaan tenniksestä. Kuvassa äiti seuraa taustalla tyttärensä suoritusta.

Kuva keräsi huiman suosion Instagramissa. Tykkäyksiä kertyi vajaassa vuorokaudessa liki 800 000. Useat kommentoijat ennustivat tytölle hienoa tulevaisuutta tenniskentillä:

– On selvää, mitä tässä kuvassa näkyy. Tässä luodaan suuruutta.

– Tässä on seuraava mestari!

Olympia kävi ensimmäisellä tennistunnillaan lokakuussa. Serena Williams kertoi tuolloin Instagramissa, että hän oli vienyt tytön ”salaa” tenniskurssille – hän ei siis ollut paljastanut opettajalle, kuka tytön äiti on.

– En opeta häntä itse, vaan ilmoitin hänet kurssille. Häntä opettavalla naisella ei ole aavistustakaan, että hän opettaa tytärtäni. Saapa nähdä, miten tämä sujuu, Williams sanoi tuolloin.

Serena Williams on voittanut 23 grand slam -titteliä naisten kaksinpelissä.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?