Serena Williams, 39, sai rajua kritiikkiä ulkonäöstään – asialla 81-vuotias tennispomo: ”Tuossa iässä ja painossa...” - Tennis - Ilta-Sanomat

Supertähti Serena Williams, 39, sai tökeröä kritiikkiä ulkonäöstään – asialla 81-vuotias tennispomo: ”Tuossa iässä ja painossa...”

Serena Williamsin aviomies suuttui vaimoonsa kohdistuvista kommenteista.

Romanian tennisliiton puheenjohtaja Ion Tiriac päätti avata suunsa Serena Williamsin iästä ja painosta.­

9.1. 10:58

Yhdysvaltalainen tennistähti Serena Williams, 39, jatkaa yhä uraansa – kriitikoista välittämättä.

Sijalla 11 tenniksen maailmanlistalla oleva Williams on viimeksi voittanut Grand Slam -turnauksen vuonna 2017. Yhteensä hän on voittanut peräti 23 kaksinpelin Grand Slam -titteliä.

Läpi uransa Williams on saanut osakseen törkeää kritiikkiä koskien muun muassa hänen lihaksikasta kroppaansa.

Viimeisimpänä törkeitä kommentteja laukoi Romanian tennisliiton puheenjohtaja Ion Tiriac, 81. Hän kertoi ”valaisevia” näkemyksiään maansa televisiossa, Guardian kirjoittaa.

– Tuossa iässä ja painossa hän ei enää liiku yhtä helposti kuin 15 vuotta sitten. Serena oli loistava pelaaja. Nyt hänen olisi soveliasta vain lopettaa, Tiriac sanoi.

Kommentit herättivät suurta vihaa Williamsin faneissa ja myös tämän aviomies Alexis Ohanian Sr tuomitsi Tiriacin puheet äänekkäästi.

– Lienee turvallista sanoa, että kukaan ei piittaa paskaakaan, mitä Ion Tiriac ajattelee, Ohanian twiittasi.

– Täytyi vielä googlata tämä. Näköjään 3-vuotiaalla lapsellanikin on enemmän Grand Slam -voittoja kuin tällä pellellä, hän jatkoi viitaten vaimonsa saavutuksiin äidiksi tultuaan.

Tiriac on arvostellut Williamsin ulkonäköä ennenkin. Jo kaksi vuotta sitten esiin nousi samantyylisiä kommentteja. Ohanianille törkeät puheenvuorot alkavat riittää.

– Vuonna 2021 en aio peruutella, kun rasistinen ja seksistinen pelle hyökkää perheeni kimppuun, hän twiittasi.

Williams jatkaa huikeaa uraansa helmikuussa Australian avoimissa. Hän on voittanut kyseisen turnauksen peräti seitsemän kertaa.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?