Jack Sock järjesti ihanat häät ja täytti somen romanttisilla kuvilla – koronasäännökset unohtuivat: ”Itsekästä, välinpitämätöntä” - Tennis - Ilta-Sanomat

Jenkkitähti järjesti ihanat häät ja täytti somen romanttisilla kuvilla – koronasäännökset unohtuivat: ”Itsekästä, välinpitämätöntä”

Jack Sockin ja Laura Littlen häät eivät olleet kaikkien mieleen.

Jack Sock ei ole päässyt takaisin omalle tasolleen vuoden 2019 käsileikkauksen jälkeen. Hän on kaksinpelin ATP-rankingissa tällä hetkellä vasta sijalla 253.­

25.12.2020 22:50

Yhdysvaltalainen tennistähti Jack Sock ja hänen kumppaninsa Laura Little viettivät joulua edeltävänä viikonloppuna ikimuistoisen päivän. He menivät naimisiin USA:n itärannikolla Etelä-Carolinassa sijaitsevalla Kiawah Islandilla.

28-vuotias Sock julkaisi sosiaalisessa mediassa useita romanttisia ja iloisia kuvia suuresta juhlapäivästä.

Ilman kohua ei kuitenkaan selvitty, uutisoivat muun muassa ruotsalainen Expressen ja sveitsiläislehti Blick. Häävieraat istuvat kuvien perusteella lähekkäin toisiaan eikä kasvomaskeja näy, joten hääparia on kritisoitu rajusti koronasäännösten unohtamisesta.

Huolissaan oli etenkin New York Timesin tennistoimittaja Ben Rothenberg, joka jakoi Sockin Instagram-kuvia.

– Kun hallitukset ympäri maailmaa pohtivat, voidaanko tennispelaajien luottaa toimivan vastuullisesti pandemian aikana, en usko, että asiaa helpottaa, kun ATP-pelaaja julkaisee kuvia häistä ilman mitään turvaetäisyyksiä, Rothenberg päivitteli.

Blick-lehti kirjoittaa, että häiden vierasmäärää oli vähennetty pandemian vuoksi, mutta tennistähden julkaisemat kuvat eivät olisi voineet osua pahempaan ajankohtaan koronatilanteen ollessa Yhdysvalloissa yhä niin kriittinen.

Twitterissä hääjärjestelyitä haukuttiin muun muassa ”itsekkäiksi ja välinpitämättömiksi”.

Uransa alkuvaiheilla Sockia pidettiin USA:n seuraavana tenniksen supertähtenä. Hän onkin yltänyt ATP-rankingissa parhaimmillaan sijalle kahdeksan.

Parhaat saavutukset Sock on saavuttanut nelinpelissä. Rion olympialaisissa 2016 Sock voitti miesten nelinpelissä pronssia ja sekanelinpelissä olympiakultaa yhdessä Bethanie Mattek-Sandsin kanssa.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?