Eugenie Bouchard aikoo vähentää paljasta pintaa somekuvistaan - Tennis - Ilta-Sanomat

Eugenie Bouchard aikoo vähentää paljasta pintaa somekuvistaan – ”Minun ei tarvitse julkaista peppukuvia joka päivä”

Tennistähti Eugenie Bouchardilla on sosiaalisessa mediassa miljoonia seuraajia.

Eugenie Bouchard, 26, rakastaa yhä tennistä ja haluaa kehittyä pelaajana.­

16.9. 12:57

Viime vuodet ovat olleet vaikeita Eugenie Bouchardin tennisuralla. Maailmanlistalla parhaimmillaan sijalle viisi yltänyt kanadalainen on nyt sijalla 167.

Vaikka suoritukset kentillä ovat olleet takavuosin verrattuna vaisuja, ei Bouchard ole menettänyt fanien suosiota. Hänellä on sosiaalisessa mediassa miljoonia seuraajia – esimerkiksi yksistään Instagramissa heitä on yli 2,1 miljoonaa.

Bouchard on kerännyt sosiaalisessa mediassa huomiota myös julkaisemillaan kuvilla, joista osassa kanadalainen on näyttänyt paljasta pintaa runsaasti.

Tähän puoleen on tulossa muutos. Bouchard kertoi asiasta Tennis.com-sivuston julkaisemassa podcastissa.

– Yritän tosissani välttää bikinikuvien julkaisua. Ja syy on se, että jos olen julkaisemassa niitä, niin silloin en ole pelaamassa tennistä, Bouchard perusteli.

– Ehkä se on vaikuttanut hieman käyttäytymiseeni. Tai ehkäpä olen nyt aiempaa kypsempi, eikä minun tarvitse julkaista peppukuvia joka päivä.

Bouchard on saanut sosiaalisessa mediassa kehujen lisäksi myös ikäviä kommentteja. Hän sanoo haastattelussa, että yrittää olla välittämättä niistä.

Bouchard, 26, kertoo podcastissa olevansa ylpeä kuvistaan, jotka on julkaistu urheilulehti Sports Illustratedin kuuluisassa uimapukunumerossa (yksi kuvista alla).

– On lopulta tenniksen ansiota, että olen saanut tuonkaltaisia mahdollisuuksia. Olen ensisijaisesti tennispelaaja, mutta se on avannut minulle muitakin ovia.

Nyt Bouchard haluaa kehittyä tennispelaajana. Koronatauon aikana hän harjoitteli Las Vegasissa valmentaja Gill Reyesin sekä lajilegendojen Steffi Grafin ja Andre Agassin kanssa.

Ja tulostakin on tullut: hän ylsi viime viikolla Istanbulin WTA-turnauksessa finaaliin asti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?