Boris Beckerin ex-vaimo raivostui nähtyään tennislegendan ja uuden tyttöystävän lomakuvat – ”Se ei ole sallittua, piste!” - Tennis - Ilta-Sanomat

Boris Beckerin ex-vaimo raivostui nähtyään tennislegendan ja uuden tyttöystävän lomakuvat – ”Se ei ole sallittua, piste!”

Boris Beckerin ex-vaimo Lilly ei katsonut hyvällä tennislegendan Ibizan-lomalta otettuja kuvia.

Boris Beckerin entinen vaimo Lilly Becker raivostui tennislegendan lomakuvista.

5.8.2020 9:11

Valokuvaajat ikuistivat tennislegendat Boris Beckerin ja Björn Borgin nauttimassa perheineen Ibizan lomasta perheineen heinäkuulla.

Viime viikolla kuvat nostivat otsikkoihin Beckerin huomiota herättävän kyynärpääpatin takia. Lääkärit ounastelivat turvotuksen johtuvan innokkaan pokerinpelaajan liiallisesta pöytään nojailusta.

Samat kuvat kiinnostavat yhä: tällä kertaa niihin kiinnitti huomionsa Beckerin ex-vaimo Lilly Becker, 44, joka raivostui näkemästään.

Lilly Beckerin tulistuminen kohdistui 52-vuotiaan tennislegendan uuteen tyttöystävään Lilian de Carvalho Monteiroon. Aftonbladetin mukaan Monteiro muun muassa levittää yhdessä kuvassa aurinkorasvaa Beckereiden 10-vuotiaalle Amadeus-pojalle. Tätä Lilly ei hyväksynyt.

– Minä sanon tämän tavalla, jonka ymmärrät. Tänä korona-aikana olet toinen nainen seitsemän kuukauden aikana, joka tekee aamupalaa pojalleni. Ota kuvia Boris Beckerin kanssa upean kroppasi ja söpöjen bikiniesi kanssa, mutta pyydän sinua pysymään kaukana pojastani, entinen vaimo kirjoitti Aftonbladetin mukaan sittemmin poistamassaan Instagram-päivityksessä.

– Boris ei tätä sano, mutta minä teen asian selväksi: vietä mahtava loma, mutta ole koskematta poikaani. Se ei ole sallittua, piste!

Boris ja Lilly Becker erosivat vuonna 2018 yhdeksän avioliittovuoden jälkeen. Sen jälkeen Becker on kerennyt seurustelemaan myös brittiläisen mallin Layla Powellin kanssa.

Becker nousi kertarysäyksellä tenniksen supertähdeksi voitettuaan Wimbledonin vain 17-vuotiaana vuonna 1985. Hän voitti urallaan yhteensä kuusi Grand Slam -turnausta.

Viime aikoina hän on ollut otsikoissa myös talousvaikeuksiensa vuoksi.

Lue lisää: Boris Beckerin talousmurheille ei näy loppua – ex-kumppani karhuaa väitettyjä jättivelkoja

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?