Boris Beckerin, 52, lomakuva herätti kysymyksiä – lääkärien tarjoama selitys ei johdu tenniksestä! - Tennis - Ilta-Sanomat

Boris Beckerin, 52, lomakuva herätti kysymyksiä – lääkärien tarjoama selitys ei johdu tenniksestä!

Tennislegenda Boris Becker kuvattiin lomailemasta Ibizalla yhdessä Björn Borgin kanssa.

Boris Becker voitti tennisurallaan muun muassa kuusi Grand Slam -titteliä kaksinpelissä.­

30.7. 16:54

Saksalainen tennislegenda Boris Becker on lomaillut yhdessä toisen entisaikojen tennissuuruuden, ruotsalaisen Björn Borgin kanssa.

He eivät koskaan kohdanneet tennisuriensa aikana, mutta ovat sittemmin ystävystyneet.

Kaksikko on viettänyt puolisoidensa kanssa aikaa Ibizalla. Pariskunnat ovat paistatelleet päivää muun muassa huvipurrella, ja nyt tuosta tilanteesta napsaistut paparazzikuvat ovat aiheuttaneet hämmästystä.

Huomio on kiinnittynyt 52-vuotiaan Beckerin vasempaan, hyvin turvonneeseen kyynärpäähän.

Kyseessä ei suinkaan ole tuore vamma, vaan esimerkiksi ruotsalaislehti Expressen kertoo Beckerin kärsineen siitä jo ainakin vuodesta 2014 lähtien.

– Se on sama ongelma, mikä minulla on ollut pitkän aikaa. Olisin voinut leikata ne (kyynärpäät), mutta olen menneinä vuosina käynyt jo tarpeeksi monessa leikkauksessa. En halua yhtään enempää, joten odotan. Minulla ei ole kipuja, Becker kertoi Expressenin mukaan taannoin saksalaiselle Bildille.

Bildin jututtaman urheilulääkärin Thorsten Dollan mukaan turvotuksen osasyynä saattaa olla pokerin peluu, jota Beckerin tiedetään harrastavan aktiivisesti. Dolla selittää, kuinka turvotus voi syntyä, kun nojaa pitkiä aikoja kyynärpäähän istuessaan.

The Sun kertoo samaa: brittilehden mukaan Beckerin arvellaan kärsivän ”opiskelijan kyynärpäästä”. Nimityksen kerrotaan tulevan siitä, kuinka opiskelijat nojaavat kyynärpäihinsä tentteihin lukiessaan.

– Ne ovat usein golfpallon kokoisia, mutta tämä vaikuttaa, asiaankuuluvasti, tennispallon kokoiselta, brittilehti The Timesille asiaa kommentoinut lääkäri Mark Porter totesi The Sunin mukaan.

Becker saavutti tennisurallaan kuusi Grand Slam -mestaruutta, kolme Wimbledonissa, kaksi Australian avoimissa ja yhden Yhdysvaltojen avoimissa. Peliuransa jälkeen hän on toiminut muun muassa tennistähti Novak Djokovicin valmentajana.

Viime aikoina hän on ollut otsikoissa myös talousvaikeuksiensa vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?