Tennistähti erosi mallityttöystävästään – koronakaranteeni sammutti rakkauden - Tennis - Ilta-Sanomat

Koronakaranteeni sammutti rakkauden – tennis­miljonääri ja juontaja-malli ajautuivat eroon: ”Tunteita ei enää ole”

Del Potro vuonna 2019.

Julkaistu: 28.5. 22:42

Yhteistä koronakaranteenia viettäneiden Juan Martin Del Potron ja Sofia Jimenezin rakkaustarina tuli tältä erää päätökseen.

Maailmanlaajuinen koronakriisi ja siihen liittyvät massiiviset rajoitustoimet ovat vaikuttaneet jokaisen ihmisen elämään, toisilla enemmän ja toisilla vähemmän.

Poikkeustilanteella on saattanut olla vaikutuksensa myös ihmissuhteisiin.

Jotkut kotikaranteenissa viikkotolkulla lusineet pariskunnat ovat saattaneet rakastua toisiinsa entistäkin palavammin, mutta joukossa on valitettavasti myös niitä, joita parisuhteen toisen osapuolen käytös on alkanut syystä tai toisesta sapettaa.

Argentiinalainen tennishuippu Juan Martin Del Potro, 31, ja hänen mallina työskentelevä kumppaninsa Sofia Jimenez, 29, kuuluvat joukkoon, joiden parisuhteeseen koronakaranteeni on jättänyt niin pysyvän jäljen, että he ovat päättäneet erota.

Jimenez kertoi argentiinalaisessa televisio-ohjelmassa, että yhteinen koronakaranteeni oli ollut pariskunnalle liikaa.

Hän ei kuitenkaan tarkentanut sitä, mitä tarkkaan ottaen oli tapahtunut.

– On totta, että olemme eronneet. Karanteeniaika vaikuttaa meihin kaikkiin ja tämä on epävarmuuden aikaa. Hän ja minä olimme valmiiksi erikoisessa vaiheessa elämissämme ja tulimme siihen johtopäätökseen, ettei tunteita enää ole, hän kertoi haastattelussa Expressenin mukaan.

Del Potro ja Jimenez pitivät yhtä yli kahden vuoden ajan. Heidän suhteestaan ehdittiin juoruta lähes vuoden verran, kunnes tennistähti myönsi asian ja lisäsi Instagram-tililleen useita otoksia tuoreen sydänkäpysensä kanssa.

Kaikkia kuvia hän ei ole tohtinut poistaa, vaikka suhde karille ajautuikin.

ATP-rankingin 128:nneksi tipahtanut, urallaan yli 20 miljoonaa dollaria ansainnut Del Potro on ainakin toistaiseksi sinkkumarkkinoilla, mutta ex-rakas vihjasi, että parin eropäätös ei ole välttämättä pysyvää laatua.

– Kaikki pariskunnat käyvät läpi vaikeita aikoja eikä kukaan meistä tiedä, mitä tapahtuu, kun tämä tilanne (korona) on ohi. Mutta tällä hetkellä asun äitini luona enkä ole missään yhteyksissä häneen, Jimenez sanoi.

Del Potro oli parhaimmillaan ATP-listan kolmantena vuonna 2018. Toistuvat loukkaantumiset ovat varjostaneet hänen uraansa.

Niin ikään argentiinalainen Jimenez on toiminut mallin töidensä lisäksi muun muassa näyttelijänä ja juontajana. Hänellä on 1.5 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Luitko jo nämä?