Rafael Nadalin hulppeat häät vilisevät maailmanluokan julkimoita – tällainen on tennistähden julkisuutta karttava Maria-puoliso

Julkaistu:

Tennis
Tennistähti Rafael Nadalin häihin odotetaan vieraaksi muun muassa Espanjan entistä kuningasta.
Mallorcalla vietetään lauantaina häitä, joista ei puutu tähtiloistetta. Tenniksen supertähti Rafael Nadal, 33, astelee avioon pitkäaikaisen tyttöystävänsä Maria Francisca ”Xisca” Perellón, 31, kanssa.

Huhujen mukaan 350 häävieraan joukossa ovat muun muassa Espanjan entinen kuningas Juan Carlos I, jalkapallotähti Cristiano Ronaldo, laulaja Enrique Iglesias, espanjalaiskoripalloilija Pau Gasol, jalkapallomaalivahti Iker Casillas sekä joukko tennispelaajia, esimerkiksi espanjalaiset David Ferrer ja Feliciano Lopez.

Myös kutsuitta jääneistä on liikkunut huhuja: espanjalaislehti Marcan mukaan Nadalin kanssa vuosia miesten tennistä hallinneet Roger Federer, Novak Djokovic ja Andy Murray eivät ole kutsuttujen joukossa.

Hääpaikka on La Fortaleza, Nadalin kotisaarella Mallorcalla sijaitseva 1600-luvulla rakennettu linnoitus. Marcan mukaan hääpaikan vuokra on noin 40 000 euroa. Rakennusta on kutsuttu Espanjan kalleimmaksi kiinteistöksi. Sveitsiläislehti Blickin mukaan linnoitus on arvioitu 125 miljoonan euron arvoiseksi.

Termin linnoitus ei kannata antaa hämätä, sillä kokonaisuuteen kuuluu kahdeksan rakennusta, 17 makuuhuonetta, useita uima-altaita, yksityisrantoja ja näyttäviä puutarhoja.

La Fortalezassa on aiemmin juhlittu muun muassa jalkapallotähti Gareth Balen häitä, ja paikka tunnetaankin tarkoista turvatoimistaan.


Hääpaikan lisäksi myös tieto tarjoiluista on vuotanut julkisuuteen. Mallorcalla sijaitsevan Michelin tähdellä varustetun ravintolan Maca de Castron on kerrottu pitävän huolta hääruoasta.

Vaikka yksityiskohtia on tiedossa, pariskunta yrittää pitää huolen, että he saavat pitää hääpäivänsä mahdollisimman yksityisenä. Espanjalaismedian mukaan vieraita ja hääpaikan henkilökuntaa on pyydetty allekirjoittamaan salassapitosopimukset. Aftonbladet kertoo, että vieraita on myös pyydetty olemaan käyttämättä puhelimiaan, oletettavasti siksi, ettei juhlapaikalta leviäisi kuvia.

Morsian on tarkka yksityisyydestään

Nadal ja Perelló ovat seurustelleet jo 14 vuotta. Heidän yhteinen taipaleensa alkoi vuonna 2005, vaikka heidän on kerrottu tunteneen toisensa jo ennen sitä. Myös Perelló on kotoisin Mallorcalta.

Perelló on tunnetusti tarkka yksityisyydestään. Hänellä ei ole julkisia sosiaalisen median tilejä ja hän on harvemmin paikalla kumppaninsa otteluissa.


Vuonna 2011 Perelló antoi harvinaisen julkisen kommentin suhteestaan brittilehti Telegraphille.

– Hän (Nadal) tarvitsee oman tilansa, kun hän pelaa. Ajatus siitä, että vain roikkuisin hänen ympärillään koko päivän, väsyttää minua. Se tukahduttaisi minut. Ja sitten hänen pitäisi vielä huolehtia minusta... ei. Jos seuraisin häntä joka paikkaan, riskinä olisi, ettemme enää tulisi toimeen, Perelló sanoi.

Perelló opiskeli kauppatieteitä ja on työskennellyt vakuutusalalla. Nykyisin hän toimii Rafa Nadal Foundation -hyväntekeväisyysorganisaation johtotehtävissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt