Venäläistähti raivostutti käytöksellään – pallopojan ruma kohtelu Yhdysvaltojen avoimissa sai tennisyleisön suunniltaan

Julkaistu:

Tennis
Venäläispelaaja Daniil Medvedev sai yleisön vihat niskaansa Yhdysvaltojen avoimissa.
Venäläispelaaja Daniil Medvedev on ilmeisesti päättänyt tavoitella Nick Kyrgiosin paikkaa tenniksen ”pahana poikana”.

Medvedev, 23, suututti käytöksellään Yhdysvaltojen avointen kolmannella kierroksella.

Maailmanlistalla viidentenä oleva venäläinen voitti espanjalaisen Feliciano Lopezin neljän erän kamppailun jälkeen lukemin 3–1 (7–6, 4–6, 7–6, 6–4). Voittoa enemmän puhutti kuitenkin Medvedevin huono käytös.

Ensimmäisen erän aikana Medvedev repäisi pyyhkeen pallopojan kädestä ja mulkoili tätä vihaisena. Tuomari Damien Dumusois langetti Medvedeville tapauksesta varoituksen, minkä jälkeen pelaaja heitti mailansa vihaisena kohti tuomarin penkkiä ja huusi Dumusois’lle.

Välikohtauksen kruunuksi Medvedev nosti keskisormensa pystyyn ohimolleen. Ele näkyi areenan ruuduilla ja tv-kuvissa, mutta varoitusta siitä ei kuitenkaan tullut.
Koko lopun ottelun ajan venäläinen sai kokea nahoissaan temppuilunsa seurauksen, kun yhdysvaltalaisyleisö buuasi hänelle ja kannusti äänekkäästi Lopezia.

Ottelun jälkeisessä kenttähaastattelussa Medvedev vielä täydensi pahiksen roolinsa kommenteillaan.

– Kiitos teille kaikille. Teidän energianne tänään antoi minulle tämän voiton, Medvedev puhutteli hänelle rajusti buuannutta yleisöä suoraan.

– Jos ette olisi olleet täällä, olisin todennäköisesti hävinnyt tämän ottelun. Olin hyvin väsynyt. Haluan teidän kaikkien tietävän kun tänään käytte nukkumaan, että minä voitin teidän ansiostanne.

The Tennis Podcast julkaisi videon Medvedevin kommenteista ja yleisön reaktiosta Twitterissä.Kun buuaukset yltyivät, Medvedev levitti kätensä ja vaikutti ottavan yleisön vihat niskaansa mielellään.

– Tämä energia mitä annoitte riittää minulle viiden seuraavan ottelun ajaksi.


Kentältä päästyään venäläinen kommentoi ensimmäisen erän temppuiluaan hieman nöyrempänä.

– Se tapahtui hetken huumassa. Maksoin siitä koko ottelun ajan. Voin vain sanoa, että teen töitä itseni kanssa ja toivottavasti olen parempi ensi kerralla, pelaaja sanoi.

Tapojensa parantamiseen Medvedev saa tilaisuuden sunnuntaina, kun hän kohtaa neljännellä kierroksella Saksan Dominik Koepferin.

Lähteet: New York Post, Telegraph, USA Today, ESPN

Korjattu otsikossa mailapoika pallopojaksi kello 13.39.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt