Tennistuittuilijan ”vessatauko” olikin jotain muuta – sai yli 100 000 euron sakot ovelasta piilotteluyrityksestä huolimatta

Julkaistu:

Tennis
Australilainen tennislahjakkuus Nick Kyrgios on saanut miesten ammattilaistenniksen kattojärjestöltä yli 100 000 euron sakot.
Australialainen tennishuippu Nick Kyrgios on uransa aikana tullut tunnetuksi paitsi pelitaidoistaan, myös hyvinkin tulisesta temperamentistaan. Keskiviikkona tenniksen paha poika Kyrgios oli jälleen vauhdissa, kun venäläinen Karen Hatshanov pudotti hänet Cincinnatin ATP-turnauksesta. Ja torstaina tuli sitten maksun aika.

Hävittyään Hatshanoville ottelun toisen erän tiebreakissa Kyrgios kutsui ottelun tuomaria Fergus Murphya ”huonoimmaksi tuomariksi ikinä”. Murphy antoi Kyrgiosille raivoamisen johdosta pisterangaistuksen.

Australialainen ei ollut kuitenkaan saanut vielä purettua kaikkea turhautumistaan. Mailan rikki paiskominen olisi vienyt Kyrgiosilta jo kokonaisen pelin, mutta se ei 24-vuotiasta pysäyttänyt. Kyrgios julisti tarvitsevansa vessatauon ja marssi pois kentältä kaksi mailaa matkassaan.

TV-kameroista nähtiin, kuinka Kyrgios paiskoi molemmat mukaan ottamansa mailat hajalle pukukoppikäytävään päästyään. Huippulahjakas taituri palasi kentille muina miehinä rikkinäisten mailojensa kanssa – käymättä vessassa.Ottelun päätyttyä Kyrgios ei suostunut kättelemään Murphya ja sätti tätä vihaisena.

ATP ei katsonut hyvällä maailmanlistalla sijalla 27 olevan pelaajan touhuja. Torstaina miesten ammattilaistenniksen kattojärjestö läväytti Kyrgiosille huiman 113 000 dollarin eli noin 102 000 euron sakon viidestä eri rikkeestä. ATP:n mukaan lisäsakkoa saattaa olla vielä luvassa, ja jopa pelikielto on mahdollinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt